Gelecek İlgili Hedefleriniz ve Bu Hedeflerinize Ulaşmak İçin Neler Yaptığınızı Anlatınız.

 Gelecek İlgili Hedefleriniz ve Bu Hedeflerinize Ulaşmak İçin Neler Yaptığınızı Anlatınız.


Her çocuğun geleceği ile hayalleri, umutları vardır. Bu hayal ve umutların gerçekleşmesi için de küçük yaşayan iyi bir temel atmak gerekir. Öncelikle üzerime dersim ile ilgili düşen sorumlulukları elimden geldiği kadar yerine getirmeye çalışıyorum. Gelecekte iyi bir asker olmak istiyorum. Türk Silahlı Kuvvetleri’nde yüksek bir yerlere gelmek istiyorum. Ülkemi, vatanımı tehdit eden iç ve dış saldırılara karşı korumak istiyorum. 


Gelecekte büyük bir asker olmak için şimdiden askerlik videoları izliyorum. Nasıl asker olunur, kaç yaşında askeri okula gidilerek temel atılır gibi videoları izliyorum. Askerlik ile ilgili çeşitli kitaplar okuyorum. Özellikle de Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatını okuyup onun gibi vatansever bir asker olmak istiyorum. Bunun için de çalışıyorum, kendime göre plan ve program yapıyorum. Disiplinli olma gerektiği için her gün az da olsa çalışmaya devam ediyorum. Askeriyede disiplin çok önemlidir. Güzel ahlaklı ve iyi bir insan olmaya çalışıyorum. İyi bir eğitim almak için, bilim ve fen yolunda ilerleyen bir asker olmak için her dersime özen gösteriyorum ve her dersime dikkatlice çalışıyorum. Gündemi takip ediyorum, Türk Silahlı kuvvetlerinin ne gibi başarılara imza attığını takip ediyorum.


 Asker olarak çalışmak, vatanım için alın teri dökmek ve vatan yolunda gitmek istiyorum. Bunun için de şimdiden çalışıyorum, okuyorum, yolda askerlimizi gördüğüm zaman onlara selam duruyorum ve onları görünce daha da çok asker olmak istiyorum.

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme