Vatanını En Çok Seven Görevini En İyi Yapandır Sözü İle İlgili Kompozisyon

Vatanını En Çok Seven  Görevini En İyi  Yapandır Sözü  İle İlgili Kompozisyon

Vatan bireyin içinde doğup büyüdüğü ve en güzel anlarını, en dertli anlarını geçirdiği yerdir. Kişinin ana yurdu vatanıdır. Her insan için vatanı çok özel ve çok kutsaldır. Bunun için içinde yaşadığımız bu ana yurdumuzun kıymetini bilmeliyiz. Bu vatan toprakları sanıldığı gibi kolay kazanılmamıştır. Nice savaşlar yaşanmış, nice ateşkesler imzalanmış, nice yiğitlerimiz vatan uğrunda şehit olmuş, nice kahraman kadınlarımız vatanı için her şeyini feda etmiştir.

 Vatan olarak çok zoru süreçlerden geçmişizdir ve hal da geçmeye devam etmekteyiz. Vatanını seven kimse vatanının daha çok gelişmesi için, ilerlemesi için daha çok çalışması gerektiğinin bilincinde olan kimsedir. Vatan için çalışmayı her yaştaki insanımıza kazandırmalı ve her yaşta vatan için bir görevimiz olduğunu unutmamalıyız. Bilim ve teknoloji alanında yenilikler yapmalı, eğitime ve öğretime daha çok önem verilmeli ve daha bütçe ayrılmalı, iyi öğretmenler , iyi askerler, iyi doktorlar, iyi mühendisler , iyi bilim adamları ..vs yetiştirilmeli ve bu bilim insanlarımız için gerekli olan ne varsa yapılmalı ve vatanımız için faydalı işler yapmalarına destek olunmalıdır.


Bayrağımızın daima göklerde dalgalanması için, özgürlüğümüzün sonsuz olması için, cumhuriyetimizin dimdik ayakta kalabilmesi için çok çalışmalıyız ve vatanımız için elimizden gelen her türlü işi yapmalı ve vatanımıza sahip çıkmalı ve onu düşmanların eline bırakmamalıyız.

30 yorum:

  1. Ödevim için işe yaradı teşşekürler

    YanıtlaSil
  2. ödevim için yaradı teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. beğendim çooooooook güzelll

    YanıtlaSil
  4. Çooooooooooooooooook teşekkürler ama kopyala yapıştır yapılmıyor o kötü olmuş

    YanıtlaSil
  5. çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook teşekkür ederim son ödevim sayenizde bitti

    YanıtlaSil
  6. Hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello hello

    YanıtlaSil
  7. çok işime yaradı. Çok güzel hazırlanmış.

    YanıtlaSil
  8. sağolun çok güzel olmuş

    YanıtlaSil
  9. Yanıtlar
    1. Burda bulamazsın kardeş burası kompozisyon yeri hikaye yaz çıkar yanii

      Sil
  10. sayenizde ödevimi yapabilicemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm


    YanıtlaSil
  11. çok güzel olmuş tşk ödevim bitti öğretmen 100 verdi tşk tşk
    tşk
    tşk
    tşk

    YanıtlaSil
  12. Sağolun bende nasıl yapcam diye düşünüyodum ama buldum çok şükür❤

    YanıtlaSil
  13. Muhteşem olmuş teşekkürler

    YanıtlaSil
  14. Ödevim sayenizde bitiyor teşekkürler.

    YanıtlaSil
  15. Çok teşekkürler Ödevim çok kolay bitti

    YanıtlaSil
  16. Çok güzel ödevlerimi yetiştirebildim

    YanıtlaSil
  17. Daha kısa olabilirdi ama güzel:)

    YanıtlaSil

Deneme