Etrafınızda Yapmacık Konuşan Kimseler Var mı? Bu Kişilerin Konuşması Sizi Nasıl Etkiliyor? Açıklayınız.

 Etrafınızda Yapmacık Konuşan Kimseler Var mı? Bu Kişilerin Konuşması Sizi Nasıl Etkiliyor? Açıklayınız.


Yapmacık konuşan insanlar oldum olası sevmemişimdir. Etrafımda yapmacık konuşan insanlar var. Bu kişilerin konuşması beni mutsuz etmektedir. Çünkü bu kişilerde samimiyet yoktur. Sadece ağızları çok güzel laf yapmaktadır ve bu da beni aşırı derecede rahatsız etmektedir. Böyle insanlar ile iç içe olmayı sevmiyorum. Beni mutlu eden insanlar samimi ve duygu dolu olan insanlardır.

 

Duygularını en doğal şekilde bana hissettiren insanları çok seviyorum ve onlara saygı duyuyorum. Yapmacık konuşan insanlar hem ana dilimizi iyi konuşmamaktadırlar hem de konuşmaları kulağımı tırmalamaktadır. Bu da bana aşırı rahatsızlık vermektedir. Oysa yapmacık konuşmayıp ana dilini düzgün bir şekilde konuşan, ağzını yüzünü farklı şekillere girdirmeden konuşan insanları seviyorum ve onlar sürekli konuşsun ben sabaha dinleyeyim istiyorum. Çünkü güzel konuşan insanlar bana güzel duygular hissettirir ve onların yanından hiç ayrılmak istemem. Yapmacık insanların konuşmasına içten içe gülüyorum ve kendilerini böyle bir duruma düşürdüklerine ise üzülüyorum.

 

Çünkü kendilerini çok güzel konuştuklarını zannediyorlar ve ne kadar komik bir duruma düştüklerinin farkında olmadıkları için onlar adına aslında üzülüyorum. Çünkü kendileri olmuyorlar ve bir başkası gibi davranarak özünden uzaklaşıyorlar. Bu da insanlara son derece itici geliyor ve samimi bulunmuyor.

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme