"Sınav" İle İlgili Giriş, Gelişme ve Sonuç Bölümleri Bulunan Hikaye Yazınız .


"Sınav"   İle İlgili  Giriş, Gelişme ve Sonuç Bölümleri Bulunan Hikaye Yazınız .

Günlerden  cumaydı . Üniversite sınavı yaklaştığı için çok heyacanlıyor bir o kadar da mutlu oluyordum . Çünkü yıl boyunca çalışmaktan yorulmuştum ve artık biraz da olsun rahatlayacaktım . Üç çocuklu bir ailenin  küçük çocuğuydum . Ablam öğretmen , abim ise avukat olmuştu . Ben ise sınavı kazanarak iyi bir eczacı olmak istiyordum .

Annem yıl boyunca çalışmamın  karşılığını almam için bana dua ediyor ve rahat olmam gerektiğini tembih ediyordu . Babam ise altı üstü sınav rahat ol , çok fazla stres yapma diyordu .  Yıl boyunca ne çalışmıştım ama . Çünkü bu yıl  sınava gerçekten çok iyi hazırlanmıştım . Sınava hazırlanacağım yer evimize  uzak olduğu için o gün sınava araba ile gidecektik .  Arabayı babam sürecekti. Sabah erkenden kalktık . Annem kahvaltıyı hazırlamış , çayı kaynatmış ve çayın o mis kokusu evi sarmıştı.  Babam ile birlikte kahvaltımızı bitirdikten sonra yola koyulduk .  Yolda da hayaller kurmaya devam ediyordum.  Araba ile giderken bir anda büyük bir ses ile irkildik .  Kaza yapmıştık . Hem de hiç olmayacak bir günde .  Arkadan  gelen bir sürücü  dikkatsizlik yüzünden bize çarpmıştı . Neyse  bize ve o kişiye bir şey olmamıştı .  O  arada Polis de geldi , tutanaklar tuttu fakat  bu arada zaman da geçiyordu. Sınava yetişemeyeceğim diyerek o kadar çok korkuyordum ki  babama; hadi artık baba daha sonra devam edin bu işlere dedim . Babam hemen tamam dedi . Arabaya bindik ve sınav yerine geldik . Sınav yeri mahşer kalabalığıydı .  Allah’tan  sınava yetişebilmiştim .

Sınav saati geldi ve sınava girdim . Sınavım  çok güzel geçti ve sınavdan  gülerek ayrıldım . Daha sonra sınav sonuçları açıklandı ve istediğim bölüm olan eczacılığı kazandım . Eğer o gün  sınav yetişemeseydim  belki gelecek yıla daha düşük bir puan alabilirdim fakat çok şükür korktuğum olmadı .

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme