"Hayatıma Yön Veren Duygu" İle İlgili Yazı Yazınız .


"Hayatıma  Yön Veren Duygu" İle İlgili Yazı Yazınız .

İnsanların yaşamına yön veren  belirgin duyguları vardır . Elbette herkeste aynı duygular vardır fakat kimilerinin bazı duyguları daha belirgini kimilerinin ki ise daha azdır . Kıskançlık, sevgi,  aşk, öfke gibi duygular vardır . Benim hayatıma yön veren duygum ise sevgi duygusudur . Çünkü beni yaşama bağlayan , yaşamda mutlu olmamı sağlayan duygu budur . Elimde param olmasa bile, istediğim her şeye sahip olmasam bile içimdeki sevgi nedense hiç yok olmuyor. Çünkü yaşadığım için, nefes alabildiğim için  her gün şükrediyorum ve sevgiyi daha çok içimde hissediyorum. Ben de bitmek bilmeyen insan sevgisi, doğa sevgisi ve  hayvan sevgisi nedense çok fazladır. Sevmeyi seviyor çünkü yüreğim.

İnsan olan herkesi sevmeyi, herkesi olduğu gibi kabul etmeyi , herkese saygı ile yaklaşmayı çok seviyorum . Çünkü iyi bir insan olmayı çok istiyorum ve hiç kimseye karşı kötülük ve kin beslemek istemiyorum . Çünkü ahlaklı ve insan olana bu duygular yakışır . İnsanların hayatına yön veren duyguları yaşadıkları olaylara da bağlı olabilir ve bunun için de kimseyi  yargılamıyorum fakat yine  sevgi duygusunun her şeyi aşacağına çözeceğine tüm kalbimle inanıyorum . Dünyamızın daha güzel  bir dünya olması için , insanca yaşamak için sevginin her zorluğu yeneceğine inanıyorum . Çünkü sevgidir insanlığı buluşturan .

Bunun için sevgi ile kalın , sevgiden yana olun ve asla kimseye kötü duygular beslemeyin .  Size kötülük yapanları bile  gerçekten affedin , o zaman daha çok mutlu olacaksınız ve içinizdeki sevgi duygusu da daha da artacak .

1 yorum:

Deneme