Arkadaşlık Konulu Bir Hikaye Yazınız.


Arkadaşlık Konulu Bir Hikaye Yazınız.

Emir üniversiteyi kazanmış , akşamdan hazırlanmış ve kazandığı şehre gitmek için  mutluluktan yerinde duramıyordu . Sabahın ilk ışıkları ile  uyanan Emir hemen annesini ve babasını kaldırdı . Annesi çayı demledi , kahvaltılar yapıldı ve yola koyuldu . Anne ve babası Emir'i kalacağı yurda bıraktıktan sonra onlar geri evlerine döndüler . Emir yurda geldiğinde odada  iki üç tane  arkadaşı vardı . Onlarla tanıştıktan sonra , kaynaştıktan sonra bir ara kantine indi .

Kantinde kendine tost yaptırırken  köşede oturan  ve üzgün olan birini fark etti . Hemen onun yanına gitti ve sen de yenisin galiba diyerek o gence sordu . Genç evet ben de yeniyim dedi . Emir adın ne dedi , o da adım  Cihan dedi . Emir ona neden üzgün olduğunu sordu . Emir ise karnım çok aç ama hiç param yok dedi . Sabahtan beri bir şey yemedim dedi . Emir hemen onunla konuştu ve üzülmemesi gerektiğini söyledi . Hemen  bir tost kendine bir tost da Cihan'a yaptırdı . İkisi tostlarını bitirdikten sonra hangi bölümde okuduklarını sordular birbirlerine . İkisi de aynı bölümde ve aynı sınıfta olduklarını  anlayınca hemen birbirlerine sarıldılar ve oracıkta arkadaş oldular . Emir  Cihan'ın her zaman yanında oldu, ona maddi ve manevi olarak destek sağladı .

Üniversitede derslerine çok iyi çalıştılar ve ikisi de kısa zamanda atandılar.  Arkadaşlıkları ömür boyu sürdü, kötü günlerinde birbirlerinin hep yanında oldular ve dostlukları, arkadaşlıkları ömür boyu sürdü.

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme