Arkadaşa Mektup

Arkadaşa Mektup

Sevgili arkadaşım , can yoldaşım ,  benim  zamanımı geçirdiğim en değerli varlığım !
Sana bu mektubu şu anda soğuk bir kış gecesinde , sobanın karşında oturarak , yazıyorum . Sen şu anda başka bir memlekete gittin ve  bir süreliğine ayrılmak zorunda kaldık . Yarı yıl  tatili olduğu için kısa süreliğine de olsa ayrıldık . Sen olmayınca ben şimdiden sıkılmaya başladım . Çünkü sen varken hayat çok çabuk akıp gidiyordu . Her gün çeşitli oyunlar oynuyor ve mutlu oluyorduk . Şu anda da mutuluyum , çok şükür ailem yanımda fakat sen bir başkasın işte .

Hiçbir şey senin varlığının yerini tutmuyor .  Hatırlıyor musun ? Bir gün yolda giderken ben hızla yere kapaklanmıştım , canım çok yanmıştı ,  elim , yüzüm  yara olmuştu ve ben ağlamaya başlamıştım . Benim bu kötü halimi görünce dayanamayıp sen de ağlamıştın . Ben de sen neden ağlıyorsun dediğim de senin canın yandı benim de yandı işte diye ağlamıştın . Sonra ben birden  canım yansa bile gülmeye başlamış , sen de dayanamayıp gülmeye başlamıştın . Yani aynı anda hem ağlamış , hem gülmüştük . Ne komiktik değil mi canım arkadaşım ?  Şu anda ailen ile birlite güzel vakitler geçiriyorsun umarım . Antalya nasıl ? Oralarda hava sıcak mı ?  Buralar çok soğudu arkadaşım . Ankara'da aşırı bir ayaz var ve  biz üşüyoruz . Ama sobamız bizi ısıtıyor .


Keşke şu anda yanı başımda olsaydın annem kestanaleri sobaya atar birlikte yer , eğlenceli vakitler geçirirdik . Ama olsun yine  geleceksin ya üzülmüyorum . Çabuk dön canım arakadaşım . Seni çok seven  can yoldaşın, kardeşin, dostun...

1 yorum:

  1. çok güzeldi insALLAH sınavımdan 100 alırım arkadaşım DUA edin lütfen!

    YanıtlaSil

Deneme