Huzur Evi İçin Mektup

Huzur  Evi İçin Mektup

Huzur evlerinde kalan değerli büyüklerim , Huzur evinde kalan ve orada yaşamını sürdürmekte olan büyüklerimize öncelikle selam  eder ve ellerinden öperim . Orada bulunan ninelerimiz , dedelerimiz!


 Sizler sevilmeye ve en iyi şekilde bakılmaya layık olan  atalarımızsınız bizim . Sizler bizlere kültürümüzü öğreten ve değerlerimizi yaşatan insanlarsınız . Sizler bu milletin  koca çınarlarısınız. Sizi her zaman görmek, o o nurlu ellerinizden öpmek isterim değerli büyüklerim!   Üniversite yıllarındayken en eğlenceli, en güzel vakti sizinle birlikte geçirmiştim , değerli büyüklerim.  Birlikte şarkılar söylemiştik, eğlenceler yapmıştık.  Sizler bize çok güzel bilgiler vermiştiniz. Ne güzel günlerdi o günler. Yemekler yenmiş, kuruyemişler ve çaylar eşliğinde sıcacık anılarımız kalmış hatıramda. Ayşe Teyzem, Mehmet Amcam  ne güzel günlerdi  yıllar.

İşte o yıllarımı da sizi de çok özlüyorum. En sevdiğiniz kurabiyelerden yapıp yine getireceğim bir gün, sakın ha sizi unuttum sanmayın. Sizi çok seviyorum. O gözlerinizdeki merhamet, bizlere sevgi ile, ışık ile bakışınızı asla unutmuyorum. Sizi önce Allah'a sonra da kendinize emanet ederim. Sevgi ile , mutlulukla kalın değerlilerimiz.

4 yorum:

  1. Cok iyi bir sayfa herkese tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tamamen katılıyorum oradaki değerli büyüklerimizide seviyor ve ellerinden öpüyorum

      Sil

Deneme