15 Temmuz’da Milletimiz Nasıl Bir Tehlike Atmıştır ?


15 Temmuz’da Milletimiz Nasıl Bir Tehlike Atmıştır ?

15 Temmuz’da milletimiz büyük bir darbe girişimi tehlikesi atmıştır .  Darbe girişimi akşamında  Gazi Meclisimiz bombalanmış , milletin silahı ile milletin üstüne kurşun sıkılmıştır . Bu gecede ülkemizin asil insanları canını hiçe sayarak sokaklara dökülmüş ve bu darbe gecesine dur demiştir . Böylece  ülkemiz büyük bir tehlike atlatmıştır .  Bu darbe girişimi gecesinde tankların altına yatan yiğitlerimiz olmuştur , kadınlarımız olmuştur . Hiç bir şeyden haberimiz yokken  haber kanalarını açtığımızda şok olmuşuzdur. Ülkemize, demokrasiye büyük bir darbe vurulmaya çalışılmıştır.

Demokrasinin korunması için, cumhuriyetin, halkın egemenliğinin korunması için millet birlik, beraberlik ve dayanışma içinde hareket etmiştir . Cumhurbaşkanı , başbakan  darbecilerin hain tuzağına düşmekten kurtuldu . Çünkü Türk Milleti  buna asla izin vermezdi .  O gecede ne yazık ki darbecilerin hain  girişiminde çok sayıda polisimiz hakkın rahmetine kavuştu , insanlarımız hakkın rahmetine kavuştu . Eğer ülkemiz bu darbe girişimine  yenik düşseydi şu anda çok farklı bir durumda olabilirdik . Ülkemiz başka bir ülkenin  denetimine girebilirdi , terör örgütleri ülkemizde daha rahat hareket edebilirdi ve daha fazla sayıda insanımız yaşamını kaybedebilirdi . Çok şükür ki sabaha karşı darbe  girişimi tamamen sona erdi ve Türkiye Cumhuriyeti büyük bir tehlike attı .

Hayatını kaybeden insanlarımıza Allah’tan rahmet , kalanlarına , sevdiklerine baş sağlığı diliyorum . Onların emaneti bizim kardeşimiz, bacımız, anamız, babamızdır . Ülkemizin bir daha böyle tehlike altına girmemesi için birlik ve dayanışma içinde hareket etmeliyiz.

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme