Teknolojinin Öğrencilere Olumlu Etkileri Münazara

Teknolojinin  Öğrencilere Olumlu Etkileri Münazara

Teknolojinin hızla ilerlemesi ile çoğu şey de değişmeye başlamıştır . Özellikle de biz öğrenciler için son derece iyi olmuştur . Teknoloji sayesinde zamandan , emekten tasarruf sağlanmıştır . Araştırdığımız bir ödevi internete bakıp beş dakikada bulmaya başladık , özellikle de yapılandırmacı yaklaşım için çok faydalı olmuştur .

Yeni yapılan teknolojik ürünler sayesinde öğretmenlerimizin bize bu aletler ile ders anlatması öğrenmeyi daha anlamlı kılmıştır . Görsel anlamda , işitsel anlamda  , yaparak yaşayarak öğrenme sağlanmıştır . İnternet sayesinde dünyada gelişen her türlü bilgilerden haberdar olmaya başlamışızdır ve bu sayede güncelliği takip etmiş olduk . Sıkıldığımız zaman kendimize ödül olarak arada bir bilgisayar oyunları oynayarak hafızamızı geliştirmiş olduk . Çok uzun süren bir işi teknoloji sayesinde daha kısa sürede yapmaya başlamış olduk . Televizyonda ve internette yer alan eğitim programları , belgeseller , genel kültürümüzü daha da yükselten yarışmalar içerikleri eğitime çok fayda sağlamıştır . Yine internetten araştırdığımız ödevler , testler , eğitim videoları , sınav soruları , eğitim haberleri ..vb daha bir çok alanda öğrencilere fayda sağlamıştır .


Bunun için teknoloji bizler için her zaman faydalı olmuştur ve okul ve eğitim  hayatımıza birçok avantaj sağlamıştır .

4 yorum:

  1. çok güzel anlatmışsınız,çok güzel olmuş.Cuma günü münazaramız var bu bilgiler ışığında inşallah kazanacağız...

    YanıtlaSil
  2. bizimde salı günü münazara var inşallah sizin sayenizde kazanıcaz ellerinize emeklerinize sağlıkk

    YanıtlaSil
  3. sadece şunu diyorum ELLERİNİZE SAĞLIK

    YanıtlaSil
  4. Benim pazartesi günü bir münazaram vardı ve gercekten başka hiçbir yerde bu kadar güzel bir bilgi bulamdım ellerinize sağlık teşekkürler

    YanıtlaSil

Deneme