Sevgiliye Mektup

Sevgiliye Kırgın Olduğunu  Fakat Onu  Çok Sevip Özlediğini  Belirten Bir Mektup

Hayatın anlamı olan bana güzel duygular  ve özlemler yaşatan ey sevgili!
Biliyorum şu an yanımda değilsin , çok üzgünüm lakin senin bana tattırdığın özlemin duygusu bile yetiyor bana . Beni bırakıp gittin , neden bıraktığını  anlayamıyorum bir türlü .  Gülünce gül yüzünde güller açan sevgili . Hayatın tadı yok oldu sen gidince . İçime bir karanlık çöktü .  Gündüzler bana gece gibi geliyor artık .  Beni bırakıp gittiğinden beri  eski ben değilim artık . Çünkü yemek, içmek , nefes almak senin varlığınla ve beni sevmenle oluyormuş . Çok yoruldum sensizlikten ama olsun sen iyi ol, rahat ol bu bana yeter .

Belki bir gün çıkagelirsin . Bak geldim seninim bir daha gitmemek üzere dersin .  Fakat içimde bir hüzün var işte . Neden  gittin ? Bunu hak edecek, o güzel yüzünü göremeyecek , o pamuk ellerini tutamayacak kadar ne kötülük yaptım ki sana ?  Hadi dön ve gir şu kapıdan . Seni ömrümün sonuna kadar bekleyeceğim al yanaklı sevgilim .

Sana son sözlerimi söylemeden  önce sensiz çok kötü olduğumu ve seni görünce mutlu olacağımı bildirmek isterim . Geri geleceğin umudu ile burada ilk tanıştığımız yerde seni bekliyor olacağım , kendine iyi bak güzel yarim .

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme