10 Yıl Sonra Kendinizi Nerede Görüyorsunuz Konulu Kompozisyon

 10 Yıl Sonra Kendinizi Nerede Görüyorsunuz Konulu Kompozisyon




Zaman hızla akıp gidiyor ve zaman ayak uydurmak için de çalışmaya , üretmeye devam etmek zorundayız. Şu anda lise öğrencisi olduğum için on yıl sonramı hayal ettim. On yıl sonra kendimi üniversiteyi bitirmiş bir iç mimar olarak görevi başında bir kişi olarak görmek isterim. İç mimar olmayı ve evlerin içine şekil vermeyi, oralara düzen getirmeyi çok istiyorum.

 Müşterileri ile etkili bir şekilde iletişim kuran, yaratıcılık ve görsel farkındalık düzeyi gelişmiş, proje yönetim becerisine sahip olan, işine önem veren, işini detay odaklı yapan, estetik olarak göze hoş gelen,  güzel görünecek tasarımlar yaparak müşterilerini memnun eden, yetenekli bir iç mimar olarak görüyorum kendimi. Yani on yıl sonra bu işi yapan bir iç mimar olacağım. İşini iyi yapan, güvenilir ve dürüst, insanlar tarafından aranan bir kişi olarak görevinin başında olmaya devam edeceğim. İşimi zevkle yaptığım için , işime aşk ile baktığım sürekli şikayet eden, her şeyden çabuk sıkılan  bir insan olmayacağım.

 Disiplinli ve çalışkan olacağım. Mesleğimden kazandığım bir para ile kendime güzel bir araba almış olacağım. Arabamın rengi de  gri bir renk olacak. Arabamla işime gelip gideceğim. Sevdiğim bir insanla hayatımı birleştireceğim ve onun da bir işi olacak.  Çalışmayı seven, ailesi ile her zaman sıcak ilişkiler kuran, maddi durumu iyi olmayan öğrencilere elinden gelen desteği sağlayan, doğaya saygılı, canlılara zarar vermeyen iyi bir insan hayata devam ediyor olacağım.

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme