23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı İle İlgili Kompozisyon Yazınız .

23 Nisan Ulusal  Egemenlik Ve Çocuk Bayramı İle İlgili Kompozisyon Yazınız 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Ulu Önderimiz rahmetli Gazi Mustafa Kemal Atatürk milletimizin çocuklarına  armağan etmiştir . Bu gün aynı zamanda Türkiye Büyük Millet Meclisinin de açıldığı gündür . Meclisin açılması ile halkın iradesi yönetimde etkin olmaya başlamıştır . Mustafa Kemal ülkemizi kalkındıracak ve geliştirecek olan çocuklar için  bugünü de onlara hediye etmiştir . 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında her yıl çeşitli etkinlikler yapılmakta , okullar , sınıflar Türk bayrağı ile süslenmekte , çeşitli şekillerde hazırlıklar yapılmakta  , yürüyüşler yapılmaktadır .

Okullarda şiirler okunmakta , yarışlar düzenlenmekte ve çocuklarımız bu günü mutlu bir şekilde geçirmektedirler . 23 Nisan günü dünyanın farklı ülkelerinden binlerce çocuk sevinç içinde , heyecan içinde ülkemize gelmekte ve bu bayramı onlarla birlikte kutlamaktayız . Farklı kültürlerin birleştiği yer olan Türkiye Cumhuriyetin'de bu gün çok anlamlı ve çok güzel olmaktadır . Her ülkenin çocukları  kendi dillerinde şarkılar söylemekte , halaylar çekmekte , şiirler okumaktadır . Farklı renklerin bir araya geldiği , barışın ve sevginin arttığı bugünde tüm çocuklarımız mutlu bir gün geçirmekte ve insan sevgisi bu günde daha da artmaktadır . Bize bu bayramı hediye eden sevgili Atamıza minnettarım . O bu yüce milletin  her zaman unutulmayan lideri olan gönüllerde kalmaya devam edecektir .

Rahat uyuyun Paşam , rahat uyun Paşamın silah arkadaşları, rahat uyuyun milletimin kahraman ve aziz şehitleri. Yaşasın 23 Nisan , Yaşasın  bağımsızlık, Yaşasın  Ulusal Egemenlik!

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme