Kitap Okumayı Sevmeyen Yoktur Aradığı Kitabı Henüz Bulamamış Olan Vardır Sözünü Açıklayan Bir Kompozisyon Yazınız .


Kitap Okumayı Sevmeyen Yoktur Aradığı Kitabı Henüz  Bulamamış Olan Vardır Sözünü Açıklayan Bir Kompozisyon Yazınız .

Kitap okumak insanı geliştiren , insana  mutluluk veren bir  eylemdir . Her insan farklı kişilik özelliğine , farklı yaşam tarzına , farklı görüşlere sahiptir . Dolayısıyla herkes aynı kitabı okumaz . Herkes kendi yaşamına , kendi kültürüne , kendi ilgi alanına uygun olan kitapları okur . Kitap okumayı aslında herkes çok sever fakat kişilerin istediği kitabı okuyabilmesi için de o kitap hakkında mutlaka araştırma yapması gerekir .

Kişi istediği kitabı bulmak için araştırmalıdır . O kitabı bulmak için de mutlaka kütüphaneye gitmeli , internet ortamından araştırmalar yapmalıdır . Çünkü her insana uygun kitap vardır . Yeter ki aramasını bilsin ve boş durmasın .  Kişiler ilgi alanlarına uygun olduğu , sevdiği kitapları  okumalıdır . Kimi insanlar ben kitap okumayı sevmiyorum , sıkılıyorum der fakat bu kişi aslında kitap okumaktan sıkılmamıştır . Sevdiği kitap bir türlü karşısına çıkmamıştır  ya da sevdiği kitap hakkında herhangi bir eylemde bulunmamış , herhangi bir araştırma yapmamıştır . Oysa istediğimiz , sevdiğimiz kitapları bulmak bu devirde o kadar da zor değildir . Elimizden altında telefonlar, bilgisayarlar var .

Telefonun internetinden , bilgisayarın internetinden , bize yakın olan kütüphanelerden , kitap evlerinden aradığımız , sevdiğimiz , ilgi alanımıza hitap eden kitapları bulabiliriz . Böylece kitapları sevebiliriz ve aradığımız kitapları da bulmuş oluruz . Yeter ki isteyelim ve kitap okuma zevkinden mahrum kalmayalım .

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme