Küçüklere Sevgi İle İlgili Kompozisyon Yazınız .

Küçüklere Sevgi İle İlgili Kompozisyon Yazınız .

Sevgiyi en çok yaşamak isteyenler , sevgiye en çok ihtiyaç duyanlar küçüklerimiz , yavrularımızdır . Susuz bir  ağaç nasıl su ile besleniyorsa ve gelişiyorsa sevgisiz bir çocuk da ancak ve ancak sevgi ile beslenir , sevgi ile kendine gelir . Sevgi dünyada çocuklarımıza vereceğimiz en  güzel  duygudur , duyguları yansıtmadır , dile getirmedir ,  dışa vurmadır . Bunun için sevgilerin en güzeli de masum  çocuklarımızı , geleceğimizin  aydınlıklarını sevmek ve onları sevgi ortamında büyütmektir .

Küçüklere her zaman sevgi ile yaklaşmalıyız , büyüklere ise saygı denilir ya . Aslında herkese karşı sevgi ile yaklaşmalıyız , görün bakalım dünyamız tam bir çiçek bahçesine dönüşüyor mu dönüşmüyor mu ?  İçinde insan sevgisi olan her kişi tüm canlıları sever ve onlara saygı duyar .  Küçük çocuklar bizim hayatımızın neşesi , hayat kaynağımızdır . Onların o çok bilmiş konuşmaları , yaratıcı düşünceleri ,  güzel , masum bakışları da bizi bizden alır ve onları daha çok severiz . Sevgiden yoksun kalan toplumun çocukları  mutlu olmazlar .  Mutlu olamayan bir çocuk da ülkesi için iyi işler yapamaz , insani davranışlarda bulunamaz . Bunun için dünyadaki tüm çocuklara sevgi ile yaklaşmalı ve onları her zaman koşulsuz, şartsız sevmeye devam etmeliyiz .


Bizler de Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk gibi çocukları , küçüklerimizi çok sevmeli ve onların geleceğinin daha sağlam olması için asıl yatırımı çocuklarımıza yapmalıyız . Çünkü sevgi özellikle de çocuğa verilen sevgi geleceğimize yaptığımız en büyük yatırım olacaktır . Bundan sonraki günleriniz sevgi ile geçsin ve hep sevin ve sevilin .

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme