Atatürk'e Saygı İle İlgili Kompozisyon

Atatürk’e Saygı İle İlgili Kompoziyon

 Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk  vatanımızı Mehmetçikler ile düşman işgalinden kurtarmış ve Türkiye Cumhuriyeti’inin kurulmasını sağlamıştır. Ülkemizin zor bir dönemden geçtiği yıllarda Atatürk  milli birlik ve beraberliğin sağlanması için  Kurtuluş Savaşı’nda bağımsızlığın  öncüsü olmuş bir komutandır.

Atatürk’e saygı Onun ilke ve inkılaplarına sıkı sıkıya bağlı olmaktan geçer. Atatürk’e saygıyı  sadece sözlerimizle değil yaptığımız icraatlar ile göstermeliyiz. Çünkü onun istediği genç neslin çalışkan ve üretken olmasıdır. Atatürk  insanına değer veren onu yücelten saygıdeğer bir şahsiyettir. Ülkemize kazandırdıkları için ona  minnet borçluyuz. O bir öğretmen, asker, komutan, bilim adamıdır. Liderimizin  gelecek kuşaklara bıraktığı cumhuriyetimizin değerini bilmeli ve ona sahip olmalıyız. Atatürk’e saygı ülkemizi çağdaş uygarlıklar seviyesine çıkartmak için çok çalışmakla olur.


Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkesi  için  fedakarlıkların değerini bilmeli ve onun sözleri doğrultusunda hareket etmeliyiz. O saygıların en büyüğünü, en güzelini, en iyisini hak eden değerli insandır. Aydınlıklar içinde uyu aydın insan. Değerlerine sahip çıkmanız dileğiyle.

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme