Başarı İle İlgili Kompozisyon

Özet : Başarı ile ilgili kompozisyon, başarı ile ilgili deneme , başarı konulu deneme örneği 


     Başarı her insanın hayattaki amaçlarından en önemlisidir . Hangi işi yaparsak yapalım hepimizin başarılı olmak gibi bir amacı vardır .

     Başarmak insanlara manevi bir haz vermektedir . İnsanlar başarılı oldukça toplum içerisinde değer kazandıkları ve saygı gördükleri hissini yaşarlar . Başarmak tabiki çok güzel bir duygudur ama asla tesadüf değildir . Her başarının arkasında önemli bir gayret ve çalışmak yatmaktadır . Başarılı insanların ortak özelliği yeri geldiğinde gece gündüz demeden çalışmalarıdır . Başarı için insan yeri geldiğinde rahatından taviz vermeyi bilmelidir . Çünkü başarının anahtarı yorulmak ve ter dökmektir .


     İnsanları mutlu eden ve hayatına anlam kazandıran duyguların başında başarılı olmak gelir . Hepimiz hem kendimiz hem ailemiz hem de çevremiz ve milletimiz için yaptığımız işlerde başarılı olmayı isteriz . Çünkü başarılarımız bizim için olduğu kadar çevremiz ve milletimizin geleceği için de bir değer demektir . Bu yüzden hepimiz yaptığımız işlerde başarılı olmak için elimizden gelen çabayı göstermeliyiz . 

21 yorum:

  1. saol yârin sınavda hoca sorcak xd

    YanıtlaSil
  2. saol yârin sınavda hoca sorcak xd

    YanıtlaSil
  3. Saol ama bir de bu kadar çok güzel bi daha iyi olur İNŞALLAH teşşekür ederım😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄

    YanıtlaSil
  4. Saol ama bir de bu kadar çok güzel bi daha iyi olur İNŞALLAH teşşekür ederım😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄

    YanıtlaSil
  5. Yarın sınavda çıkacak çok saolunuz amdin bey��

    YanıtlaSil
  6. EYYİ OLU YAPMANIZ VELLA İŞİMA YERADI.

    YanıtlaSil
  7. ivallaha billaha hwlali hoşnıol sun

    YanıtlaSil
  8. Yalnız tabii ki böyle yazılıyor yanlış yazmışsınız.

    YanıtlaSil

Deneme