15 Temmuz İle İlgili Kompozisyon Örneği

15 Temmuz Şehitlerine Mektup okumak için tıklayın...
     15 Temmuz Cumhuriyet tarihinin en uzun gecesi oldu belki de . Demokrasiye karşı tankların ve jetlerin ortaklaşa savaşı halkın azim ve kararlığı karşısında boşa çıktı . Ülkemizi ele geçirmek isteyen dış güçlerin son oyunu , ülkemiz içerisinde hem de bizden görünen insanları kullanarak bir darbe girişiminde bulunmak oldu . Seçilmiş insanları sandık başında yenemeyeceğini anlayan güçler ülkemizi ele geçirmek için zorbalıkla iktidara sahip olmaya çalıştı . 

Demokrasi bilinci kazanmış olan ve demokrasinin nimetlerinden yararlanmanın tadına varan halk 15 Temmuz gecesi ülkesini ve milli egemenliğini hiç kimseye kaptırmayacağını tüm dünyaya gösterdi . Hem de öyle bir sahiplenmeydi ki bu canını kanını ortaya koyarak , vücudunu tankların altına atarak ülkesine sahip çıkanlar o gün bir destan yazdı . Halkı hiçe sayanlara , halkın tercihlerini görmezden gelenlere 15 Temmuz günü sonsuza kadar unutamayacakları bir ders verildi .

     15 Temmuzdan sonra ülkemizde sağcısı solcusu herkes kenetlendi ve milli beraberlik duygusu doruğa çıktı . Ülkemiz üzerinde emelleri olan dahili ve harici düşmanlara karşı önemli bir mesaj verildi . Tüm Türk milletine ve özellikle Türk gençlerine 15 Temmuzdan sonra düşen vazife ; ülkesi ve milletine karşı kurulan oluşumlara karşı uyanık olmak ve bir daha aynı tuzağa düşmemektir .  Milletimizin hassas olduğu konular üzerinden onu kandırmaya çalışanlara bir daha prim vermemek gerekir .


      15 Temmuz gecesi canlarını ortaya koyan şehitlerimize Allahtan rahmet ve yakınlarına baş sağlığı dilerken bir daha ülkemiz üzerinde kara bulutlar dolaşmaması için tüm gücümüzle çalışmamız gerektiğini hatırlatmak istiyorum . Kim hangi meslekte olursa olsun işini en iyi bir biçimde yapmalı , okullarda öğretmenlerimiz yeni nesle vatanseverliği en iyi biçimde aşılamalı ki bir daha bugünleri yaşamayalım . 

Sizinde 15 Temmuz ile ilgili yazdığınız kompozisyon örnekleri varsa kompozisyonorneklerim@gmail.com adresine gönderin anında yayınlayalım .

15 Temmuz İle İlgili Takipçilerimizden Gelen Bir Anı 

15 Temmuz İle İlgili Kompozisyon-2

Gaziler Günü İle İlgili Kompozisyon Örneği

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma  Haftası Pano


19 yorum:

  1. Süper yazmış adamlar

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel kompozisyon ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  3. Muhteşem bir kompozisyon elinize sağlık :))

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  5. Tesekkurler ..

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel yazılmış,tebrik ederim ;-)

    YanıtlaSil
  7. Süper Kompozisyon Olmuş

    YanıtlaSil
  8. Özelliklede giriş kısmı süper olmuş

    YanıtlaSil
  9. Güzel ama girişi gelişmesi sonucu belli değil kaç paragraf var

    YanıtlaSil
  10. Teşekkürler çok güzel olmuş

    YanıtlaSil
  11. ben 15 temmuz ile ilgili yarışmaya giricem bana yardımcı olur musunuz

    YanıtlaSil
  12. çok güzel bir kompozisyon olmuş sizin kompozisyonunuzdan es,nlenerek bende bir kompozisyon yazdım işalah yarışmaya gidecek çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  13. idare eder abartmaya gerek yok yani o kadar da iyi değil

    YanıtlaSil
  14. Güzel ama biraz kısa

    YanıtlaSil

Deneme