Kurban Bayramı İle İlgili Güzel Sözler ve Resimli Mesajlar

  

Kurban Bayramı İle İlgili Güzel Sözler  ve Resimli Mesajlar


Toplumsal ve ferdi olarak büyük faydaları ve hikmetleri olan kurban ibadeti İsmailce bir teslimiyetin ifadesidir . Her kurban kesişimizde Hz. İbrahim ve Hz. İsmail'in sorgusuz sualsiz Allah'a teslimiyetini ve boyun eğişini hatırlarız . Kurban bizlere toplumsal dayanışma ve yardımlaşmayı bir kez daha hatırlatır . Cömertlik ve şükretmeyi de kurban ibadeti sayesinde daha fazla benimseriz .

Kurban İle İlgili Güzel Sözler

- Mutluluklar paylaştıkça çoğalır. Sıcacık bir gülümseme kalbimizi yumuşatır. Tüm İslam aleminin kurban bayramını içtenlikle kutluyorum. 

-Mübarek Kurban Bayramınızı kutlar, Kurban ibadetimizin kabul olmasını Rabbimden niyaz ederim. Allah Müslüman alemine daha nice bayramlar göstersin inşallah. 

- Dostluğu, sevgiyi ve geleceği.. Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz Kurban Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim. 

- Adaletin terazisi, varlığın yaratıcısı, merhametin tek göstergesi olan Yüce Yaratan Allah(c.c.), hayırlı dualarda bulunan müminlerinin dualarını kabul eder. Bu Kurban bayramında dualarımız Yüce Allah’a. Mübarek Kurban Bayramınız hayırlara vesile olur inşallah. 

-Ben size şah damarınızdan bile daha yakınım diyen Allah’a yeminler olsun ki, her nefes alışverişte kalpten Allah dile geldikçe, o dilde huzur bir ömür boyu devam edecektir. Huzurlu bayramlar dilerim. 

Kurban Bayramı İle İlgili Resimli Mesajlar





























0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme