Sevgi, Anlayış Ve Paylaşma İle İlgili Hikaye Yazınız .

Sevgi, Anlayış Ve Paylaşma İle İlgili Hikaye Yazınız .

 Ayşe’nin iki gün sonra çok önemli bir  sınavı vardı . Bunun için Ayşe bugünlerde çok heyecanlı  bir o kadar da sakardı . Ne yapacağını  bilemiyordu . Çünkü bu sınav  onun için çok önemliydi .  Akşam okuldan dönen Ayşe o kadar açtı ki hemen dolaba sarıldı ve yemek aramaya başladı . Annesi  bakkala kadar ekmek almaya gittiği için Ayşe hemen dolaba bakmıştı . Ayşe dolabı hızla açtı, dolaptan peynir alacaktı ki bir anda oradaki büyük tencerede olan sütü göremedi ve süt halıya döküldü .

Erzurum’un  havası da soğuk olduğu için , halı dışarıda yıkanamazdı ve ev hemen süt ile kokmaya başladı . Az sonra annesi geldi Ayşe’nin . Ayşe’nin korkudan eli  ayağı titriyordu . Annesi eve girdi ve hemen Ayşe’nin yanına gitti ve Ayşe’nin gözlerinden pınar gibi su geldi . Özür dilerim anne diyerek ağlamaya başladı . Annesi gayet sakin bir şekilde onu anlayışla karşıladı ve onu bağrına basarak sevdi . Bunun normal  olduğunu, sınavdan dolayı bunları yaptığını ona anlattı . Daha sonra Ayşe derin bir nefes aldı ve oh be annem kızmadı diyerek çok sevindi . 

Annesi bakkaldan aldığı ekmeği ikiye ayırdı ve Ayşe ile paylaştı . Daha sonra yemekler  masaya kondu ve yendi.  Ayşe ertesi gün sınava girdi ve sınavdan iyi bir puan aldı. Sınav sonuçlarını ailesi  ile paylaştı. 




0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme