Ülkenizi Koruma Sorumluluğu Üzerinizde Olsaydı Siz Neler Yapardınız ?

Ülkenizi Koruma Sorumluluğu  Üzerinizde Olsaydı Siz Neler Yapardınız?

Ülkemizi koruma sorumluluğu üzerimde olsaydı bir başkan , başbakan ya da cumhurbaşkanı olsaydım  hiç kimseye hiçbir  alanda ayrıcalık tanımazdım . Herkesin  emeği ile bir yerlere gelmesini sağlardım .   Ülkem bir iç savaşla ve düşman saldırıları ile karşı karşıya olduğu için öncelikle bu konulara ağırlık verirdim ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin daha da güçlenmesi için gerekli olan teçhizatın  ülkemde olmasını sağlardım .

15 Temmuz gecesinde yaşanan darbe girişimine karşı ben de başkomutanımız gibi halkımı sokaklara davet eder ve milli birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesini isterdim . Vatanım bir tehlike ile karşı karşıya kaldığında hiç düşünmeden canımı feda eder ve şehitlik mertebesine ulaşmak isterdim . Milletimizin gelişmesi için geri kalmış bir ülke olmaması için üzerimize düşen sorumlulukları yapardım .  Ülkemdeki bilim adamlarının başka ülkelere gitmemesi için , yani beyin göçü olmaması için gerekli olan her türlü ihtiyacı sağlardım . Bilim adamlarına gereken önemi verirdim . Ülkemiz bir iç ya da dış saldırı ile karşı karşıya kaldığında bir olmamız için milletimizle beraber hareket ederdim .  Eğitim ve öğretime çok önem verir ve milletimin fertlerinin akıllı ve mantıklı kararlar vermesi için onların iyi eğitilmesini sağlardım . İnsanımızın kendi karalarını kendilerinin vermesini sağlardım , kendilerinin araştırmasını  , her duyduğuna inanmamalarını , her sakallıyı hoca sanmamaları ve iyi niyetlerinin istismar edilmemesini sağlardım .

İnsanımızın cahil kalmaması için bilinçli ve eğitimli insanlar olması için bütün zorlukların üstesinden gelir ve durmadan yoluma devam ederdim . Vatanımı çok sever , bir olmak için güçlü olmak için halkım arasına kardeşlik tohumu ekerdim .


0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme