İçinde Kırık Şişe , Yaşlı Adam Ve Sararmış Yapraklar Geçen Bir Hikaye Yazınız .


İçinde Kırık Şişe , Yaşlı Adam Ve Sararmış Yapraklar  Geçen Bir Hikaye  Yazınız .

Yaşlı adam eşini kaybettikten sonra içine kapanmıştı . Dışarı çıkmıyor , insanlar ile iletişim kurmuyordu . Herkesten kaçıyordu . Çünkü en sevdiğini , 55 yıllık hayat arkadaşını kaybetmişti .  Sonbaharda eşini kaybettiği için  sonbahar artık onun için olumsuzluk çağrıştırıyordu . Sadece ekmek  ihtiyaçlarını karşılamak için dışarı çıkıyor ve onun dışında tüm gün evde kalıyordu .

Yine bir gün ihtiyaçlarını karşılamak için çıkmış ve  marketten eve dönmüştü . Eve  geldiğinde  biraz dinlenmiş daha sonra mutfağa doğru yönelmişti . Mutfağa girdiğinde mutfak dolabının en tepesinde bir   bir kutu gözüne çarpıverdi . Bu kutu ne olabilirdi ? Merak etti ve hemen kutuya doğru yöneldi . Tam kutuyu eline alacakken kutu hızlı bir şekilde yere düştü  ve içindekiler de yere  dağıldı . Kutunun içinde küçük bir şişenin içinde küçük kağıtlara yazılmış olan sevgi sözcükleri vardı . Bunları karısı ölmeden önce yazmış ve oraya saklamıştı. Adam kırık şişenin içindeki tüm kağıtları çıkardı ve okumaya başladı . Kağıtların hepsinde seni çok seviyorum, seni seviyorum,  hayat yoldaşım  gibi sevgi sözcükleri yazıyordu. Adamın gözleri nemlendi ve  ağlamaya başladı.

Pencereye doğru yöneldi ve ağaçlardan dökülen sararmış yaprakları izledi. Tıpkı eşi de  bu sararmış yapraklar gibi hayattan kopmuş ve adamı bırakıp gitmişti.  Yaşlı adam hayatının geri kalanını ise hep iyilik etmek için yaşadı. Eşi için  mevlütler okuttu,  fakir olanlara yardım etti ve eşinden 15 yıl sonra da kendisi bu dünyaya veda etti .

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme