Ben Türk Gençliğinin Spor Yaparak Güçlü Olmasını İsterim Sözü İle İlgili Kompozisyon Yazınız .


Ben Türk Gençliğinin Spor Yaparak Güçlü Olmasını İsterim Sözü İle İlgili Kompozisyon Yazınız .

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ülkesinin her alanda gelişmesine önem verdiği gibi spor dalında da gelişmesine çok önem vermiştir . Onun için  milletimizin fertleri her zaman spora da önem vermeli ve spor yapmayı hayat disiplini haline getirmeye çalışmalıdır .

Türk Gençliği ancak ve ancak çalışarak  ilim ve fen ile uğraşarak , spor yaparak daha çok ilerler ve gelişme kaydeder . Spor insanı zinde tutar ve insanın sağlığına büyük katkı sağlar . Bunun için her zaman düzenli olarak spor yapmalıyız . Hem  beden olarak güçlü olmak için hem de ruhen güçlü olmak için her zaman spor yapmalıyız . Türkiye Cumhuriyeti  olarak ülkemizin her ferdinin her hangi bir spor dalı ile ilgilenmesi için  her türlü etkinliği yapmalıyız . Ülkemizin sporcularına gereken  maddi destek ve manevi desteği sağlamalıyız . Ülkemizi uluslararası alanda tanıtmalıyız . Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e layık Türk gençleri olmak için  de sporla uğraşmalıyız ve çocuklarımıza sporu her zaman sevdirmeliyiz . 

Spor yapan insanlar dinamik olur , mutlu olur. Spor gençlerimizi her türlü kötü alışkanlıktan uzak tutar . Bunun için her zaman spor yapmalıyız ve spor yaparak güçlü olmalıyız .

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme