Cep Telefonlarının Günlük Hayatımıza Sağladığı Yararları Anlatan Bir Sohbet Yazısı Yazın

Cep Telefonlarının Günlük Hayatımıza Sağladığı Yararları Anlatan Bir Sohbet Yazısı Yazın

İletişim insanlık tarihi kadar eski bir ihtiyaçtır . Hepimiz ihtiyaç duyduğumuz anda , iletişim kurmak istediğimiz kişi ya da kişiler ile hemen bağlantı kurmak isteriz . Her halde bunun aksini iddia etmiyorsunuzdur . İşte bu iletişim ihtiyacını en hızlı biçimde sağlamamız günümüz koşullarında cep telefonları sayesinde olmaktadır .

Cep telefonlarının günlük hayatımza sağladığı yararlar çok fazladır . Mesela cep telefonlarından önce yalnızca evlerde telefon vardı ve evden çıkan birisi bir şey unutsa ya da evdekilere bir şey sorması gerekse bu çok zor olurdu . Şimdi ise birkaç saniye içerisinde istediğimiz kişi ile iletişim kurabiliyoruz . Cep telefonları sayesinde uzaklık denilen kavram ortadan kalktı . Artık herkes dünyanın diğer ucu ile rahatlıkla görüşebilmekte hem de ister sesli isterse de görüntülü . Yalnızca konuşma değil cep telefonları her alanda işlerimizi kolaylaştırıyor . Akıllı telefonlarla haberlerden , hava durumuna , spordan , sağlığa aklımıza gelecek her alanda bilgi sahibi olabiliyoruz . Cep telefonları sayesinde bir nevi dünyayı yanımızda taşıyoruz .

Cep telefonları iletişim ve bilgilenme dışında ayrıca acil durumlarda da en yakın dostumuz oluyor . Polis , itfaiye , ambulans ve daha birçok hizmet cep telefonları sayesinde birkaç saniye uzağımızda . Tüm bu faydalarını düşününce cep telefonlarından vazgeçebilir miyiz sizce ?

2 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Gayet kolay bir şekilde kopyalayabiliyorsunuz bu arada çok yardımı dokundu teşekkür ederim

      Sil

Deneme