Engellilere Mektup Yazınız.


Engellilere Mektup Yazınız.

Benim bu dünyadaki en hassas , en değerli sevgili kardeşlerim , abilerim , ablalarım! Biliyorum ki   bu hayatın zor koşullarında  , zorlu dönemlerden geçmektesiniz . Çünkü  sizin  bu hayatta güçlükle ayakta kalmanız için  bizlerin size her türlü maddi ve manevi desteği vermesi gerekir . Eğer insanım diyorsa bir kişi bunu mutlaka yapması gerekir . Sizler de diğer insanlar gibi görmek istiyorsunuz , işitmek istiyorsunuz , kendinizi ifade etmek istiyorsunuz . Her birinizin farklı engel türü olabilir fakat hepiniz de engeli olmayanlar gibi normal duygulara sahipsiniz. Sevmek, sevilmek, ilgi duymak , çalışmak da sizin en doğal hakkınızdır. Çünkü sizler fiziksel olarak engelli olabilirsiniz fakat duygusal engel diye bir durumunuz yoktur. Asıl engelli olan insanlar duygularını, vicdanını kaybetmiş insanlardır.

Belki sizi tamamen iyileştiremeyiz fakat sizi topluma katmak için, sizi çok sevmek için elimizden gelen her  türlü fedakarlığı yapmaya hazırız . Çünkü siz toplum içinde yer alan en azimli , en duyarlı , en hassas insanlarsınız . Sizi çok seviyorum canım kardeşlerim .  Yaşamın bazı alanlarda zorluk çekiyorsunuz , bazen hak etmediğiniz  olaylara maruz kalıyorsunuz . Kimi kendini bilmez cahil insanların  bazı zorbalıklarına maruz kalıyorsunuz fakat bizler yaşadığımız sürece o cahillere her türlü ceza verilecektir ve bizler her zaman sizin yanınızda olmaya devam edeceğizdir. Size haksızlık eden , sizin canınızı acıtan her türlü  insan denen varlıkları  kınıyorum . Çünkü sizler bizim başımızın tacısınız , değerlimizsin . Lütfen size yapılan haksızlıklar karşısında üzülmeyin . Sizinle birlikte olup her türlü hakkınızı arayacağız . Çünkü bizler sizi çok seviyoruz . 

Umarım  hayatınızdaki zorlukları duyarlı insanların girişimi ile atlatırsınız. Sizi hayatımızın her alanında , aktif bir insan olarak görmek istiyoruz. Çünkü sizin gibi zeki insanlara, azimli insanlara çok ihtiyacımız var. O kadar çok alanda başarılı oluyorsunuz ki  sizinle ülke olarak onur duyuyoruz. Hepinizi en içten dileklerimle saygı ve sevgi ile selamlıyorum canım kardeşlerim .

6 yorum:

Deneme