Birisinin Yerine Geçmek İsteseydiniz Bu Kim Olurdu?

 

Birisinin Yerine Geçmek İsteseydiniz Bu Kim Olurdu?


Birisinin yerine geçmek isteseydim bu değerli sanatçı Haluk Levent olurdu. Haluk Levent’i çok seviyorum ve onun ahlakına hayranım.

Sevgili Öğretmenim, değerli arkadaşlarım


Adana’nın Yüreğir ilçesinde dünyaya gelen Haluk Levent Türk rock şarkısı, hayırsever bir kişi ve Ahbap derneğinin kurucusudur. Onu kendime örnek alıyorum  ve onun gibi olmak isterdim. Çünkü Haluk Levent yüreğinde insan sevgisi taşıyan, hayvan sevgisi taşıyan merhametli bir insandır. Nerede yoksul bir öğrenci varsa, hasta bir öğrenci varsa ona umut olan, onlar için şarkılar yazan ve çocukların dilinden, gençlerin dilinden anlayana yardımsever, hayırsever bir insandır. 


Özellikle de6 Şubat 2023 yılında on ilimizde yaşanan depremde Ahbap derneğindeki çalışanları ile, arkadaşları ile depremde hayatını kaybetmiş insanların yakınlarına yardımlar götürmüştür ve onların acılarını ekranlara taşımıştır. Onların yarasına merhem olmuş ve insanlığın ölmediğini hepimize göstermiştir. Elbette devletimiz de  elinden gelen her türlü görevi yapmaya çalışmış ama ben kişi olarak değerli sanatçımızın yerinde olmak isterdim. Çünkü o hem iyi bir insan, hem coşkulu, hem de  vatansever bir insandır. Nerede yoksul varsa orada Haluk Levent ve ekibinin olduğunu görebilirsiniz. 


İnsan gibi insan olduğu için Haluk Levent’in yerinde olurdum. Hem başarılı bir sanatçı, hem de  toplum tarafından çok sevilen bir hayırseverdir. Dünyanın en etkili yüzü kişi arasında yer alan haluk Levent için umudun sembolü denilmiştir. İnsanlara yardımı ödül almak için, birilerine yaranmak için yapmamıştır. İnsani duygulara sahip olduğu için yapmıştır. Bunun için Haluk Levent benim idolümdür.

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme