10 Yıl Sonra Olmak İstediğim Yer Konulu Konuşma

 

10 Yıl Sonra Olmak İstediğim Yer Konulu Konuşma


10 yıl sonra hayatım planladığım şekilde giderse olmak istediğim yer bir hastanenin bana ayrılmış herhangi bir boş  odasıdır. O odada doktorluk yapmak istiyorum. İyi bir doktor olmak istiyorum. İnsanların yaşamına şifa dağıtan, onların hayata tekrar dönmesini sağlayan iyi bir cerrah  olmak istiyorum. Çocukları çok sevdiğim için çocuk cerrahı olmak istiyorum. Çocuklara olan ilgim ve sevgimden dolayı bu mesleği çok seviyorum. Çocukların yaşamasını, parlayan gözleri ile yüzlerindeki masum halleri ile hayatlarına devam etmelerini istiyorum. Çocuklara yatırım yapmak istiyorum. 


İyi bir çocuk cerrahı olup kazandığım para ile maddi durumu olmayan yoksul çocuklara yardım etmek, onların okumasına katkı sağlamak istiyorum. Başarılarımla dünyaya adımı duyurmak istiyorum ve çok iyi bir cerrah denilmesini istiyorum. İnsanlara mut olmak istiyorum.  Çocukların hastalığının tedavi edilmesinde onlara katkı sağlamak istiyorum. Çünkü onlar dünyanın en masum ve en riyakâr olmayan varlıklardır. Onların yaşaması demek yaşamın anlamı demektir. 10 yıl sonra iyi bir doktor olarak kendi ailemi de kurmak istiyorum. Sevdiğim kişiye evlenmek ve ondan çocuklarım olmasını istiyorum. 


Anneme, babama ev ve araba almak, onların geçimine katkı sağlamak beni mutlu eder. Kendi evim, kendi arabam ve mutlu bir ailem olsun, işimi seveyim ve iyi işler başarmak beni çok mutlu eder. 10 yol sonra iyi bir cerrah, iyi bir aile babası, iyi bir evlat, vatansever bir doktor, iyi bir iş arkadaşı olarak hayatıma kaldığım yerden devam etmek istiyorum

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme