‘’Görünüşü Düzeltmenin En İyi Yolu Gülmektir.’’ Sözünü Açıklayınız.


‘’Görünüşü Düzeltmenin En İyi Yolu Gülmektir.’’ Sözünü Açıklayınız.

Her insanın yapısı farklıdır. Kimi insan sert bir görünüme sahiptir, kimi insan ise daha sıcakkanlı ve daha güleç bir görünüme sahiptir. İnsan yapısı gereği fazla  güler yüzlü olmayabilir fakat bunu yapmak da zor değildir. Çünkü dışarıdan bakıldığı zaman kişi karşısında  güler yüzlü olan  birini görmek istiyor. Güleç insanlar kişiyi mutlu eder ve kişiye pozitif enerji katar. 

Güler yüzlü  insanlar hayatımıza renk katıyor ve bizi mutlu ediyor. Bunun için de görünüşü düzeltmenin en iyi yolu gülmektir. Çünkü gülmek kişileri birbirlerine yaklaştırır ve insanlar arası iletişimin daha olumlu  olmasını sağlar. Bunun için de elimizden geldiği kadar güler yüzlü insan olmaya çalışmalıyız. Kendimizi ve diğer insanları sevmeliyiz. Hayatın gülerek, gülümseyerek daha olumlu geçmesini sağlamalıyız. Her şeyi kafamıza takıp kendimize stres yaratmamalıyız. Mutlu olmak için, güler yüzlü olmak için az da olsa çaba göstermeliyiz.  Hem kendimiz gülmeliyiz hem de başkalarının gülmesine, mutlu olmasına yardımcı olmalıyız. Tabi ki bunun da yeri ve zamanı olmalıdır. İnsan sürekli gülerek  vakit geçiremez. 

Güler yüzlü olmanın önemi ile ilgili şu sözü de unutmamalıyız: “Bol bol gülümse, hem maliyeti sıfırdır hem de bedeline paha biçilmez.”  Jackson Brown.


0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme