Koku, İnsan, Burun, Şehir, Harika Kelimelerinin İçinde Yer Aldığı Bir Hikaye Yazınız.


Koku, İnsan, Burun, Şehir, Harika Kelimelerinin  İçinde Yer Aldığı Bir Hikaye Yazınız.

Yılbaşı yaklaşıyordu. İnsanları bir telaş sarmıştı . Çünkü yeni yılın sevinci  vardı herkeste . İnsanlar sevdiğine hediye almak için çarşıya akın etmişti . Kimisi annesine ,  kimisi sevgilisine, kimisi babasına, arkadaşına vb. hediye  almaya gelmişti . Ben de yılbaşı yaklaştığı için en sevdiğim arkadaşım  Seçil’e hediye alacaktım .

 Çarşıya geldiğimde  mis gibi kestane kokuları vardı . Hemen  kestaneden satın aldım ve tadını çıkara çıkara oracıkta kestanelerimi yedim . Hava soğuktu  fakat  biraz  ileri doğru yürüyünce bu defa burnuma kaynamış mısır kokuları geliyordu . Hemen bir tane de kaynatılmış mısırdan aldım ve yedim . Daha sonra hediye alacağım mağazaya vardım ve  o mağazadan  en çok sevdiğim , canım arkadaşım Seçil’e çok güzel bir  spor çanta aldım .  Çünkü o böyle çantaları çok seviyordu . Yılbaşında ona bu güzel hediyeyi verecektim .

 Daha sonra akşam oldu ve eve geldim . Annem evde harika yemekler yapmıştı . Hemen ailece yemeğe oturduk . Daha sonra odama çekildim ve pencereden şehrin kalabalığını izlemeye başladım . Uykum da gelmişti hemen sıcacık yatağıma uzandım ve yılbaşında  yapacağımız güzel etkinlikleri düşünerek  uykuya daldım .

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme