İçinde Hayvanat Bahçesi , Bayrak , Bülbül , Gökkuşağı , Saat Kelimeleri Geçen Bir Hikaye Yazınız.


İçinde Hayvanat Bahçesi ,  Bayrak , Bülbül ,  Gökkuşağı , Saat Kelimeleri Geçen Bir Hikaye Yazınız.

Babamla birlikte  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenine katılmıştık . Bayramda çok güzel şiirler okunmuş , gösteriler düzenlenmiş , müzikler söylenmişti . Bayrağımız o gün sanki daha güzel bir dalgalanıyordu . Çünkü ben özgürüm , ben cumhuriyetim der gibi bir havası vardı . Saat 12:00 gibi Cumhuriyet Bayramı töreni sona erdi .

Babam kardeşim  ve beni alarak  Kayseri’deki Harikalar Diyarı’na götürdü . Çok merak ediyordum burayı . Çünkü birçok hayvan vardı . En çok da  bülbülü merak ediyordum . Onun ötüşünü, o muazzam sesini duymak istiyordum . Hemen hayvanat bahçesine geldik . Orada at, zebra, fil, aslan, kaplan, ayı ve en çok sevdiğim hayvan olan bülbülü de gördüm .  Çok çeşit hayvanlar vardı . Muhteşem bir renk vardı Harikalar Diyarı’nda . Bugün hava yağışlı olduğu için kimi hayvanları göremedim . Çünkü yağmur yağdığı için içeri girmişlerdi . Yağmur yağdıktan sonra güneş açtı ve dışarıda çok güzel bir gökkuşağı oluştu . Muhteşem  renkler beni benden alıyordu bugün . Daha sonra oradan ayrıldık ve babam bizi lokantaya götürdü .  Lokantada güzel bir  Kayseri  Mantısı yedik .

Eve de biraz pastırma ve sucuk aldık . O ün çok eğlenceli ve çok güzel geçmişti .  Hem Cumhuriyet Bayramı’nı kutlamıştık hem de babam ile birlikte harika bir vakit geçirmiştik .

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme