İçinde Peribacaları, Yapayalnız, Tedirgin, Göze Çarpmak Ve Gönül Kelimeleri Geçen Bir Hikaye Yazınız .


İçinde  Peribacaları, Yapayalnız, Tedirgin, Göze Çarpmak Ve Gönül Kelimeleri Geçen Bir Hikaye Yazınız .

Yaz tatili gelmişti . Ailemle birlikte Nevşehir’deki peribacalarına gitmeye karar verdik . Çünkü iki yıldır  orayı çok görmek istiyorduk fakat  bir türlü gidememiştik .  Şimdi gitme zamanıydı . Sabah erkenden yola çıktık ve Nevşehir’e vardık . Oradaki üzüm bağları çok güzel görünüyordu . Daha sonra peribacalarına doğru gittik . peribacalarına doğru çıkmaya başladık .

Babam hadi kızım gel korkma diyor  fakat ben ise korkuyor, tedirgin davranıyordum . Çünkü çok yükseklere çıkmaktan korkuyordum . Babam tamam o zaman orada kal biraz daha gezelim geliriz dedi . Ben aşağıda yapayalnız kalmıştım . Acaba o kayalıklara çıksaydım  belki de korkum geçerdi diye düşündüm .  Daha sonra annem ile babamı beklemeye başladım . O arada turistlerin balonlar ile uçması gözüme çarptı .  Nasıl korkmadan geziyorlardı havada . Ben ise korkuyordum . Keşke bu korkumu yenebilseydim . Daha sonra annemler geldi ve benim ile birlikte  yüksekliğin daha az olduğu yerlere gittiler . Çok  yorulmuştuk , bacaklarımız ağrımıştı . Babam bizi lokantaya götürdü ve orada Nevşehir’in güzel yemeklerinden yedik . Daha sonra babam beni deveye indirdi ve fotoğrafımı çekti . 

O gün çok güzel geçti . Oradan ayrılmaya başladığımda gönlüm yine devede kalmıştı keşke o deve üzerinde  uzun bir gezi yapsaydım diye düşündüm .

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme