Aziz Sancar'a Mektup Yazınız


Aziz  Sancar'a Mektup Yazınız

Ülkemizin gururu ,  değerli bilim insanı Aziz Sancar!
Başarılarınızla Nobel Ödülü kazandınız ve ülkemizi  yücelttiniz . Bir Türk bilim insanının böyle bir ödüle layık görülmesi beni çok mutlu etti ve onurlandırdı . Ödülünüzü Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Atatürk adına almanız  da beni ayrı mutlu etti . Çünkü bu başarılarını ona  borçlu olduğunuzu söylediniz . Bilim için,  yeni başarılara imza atmak için  ilim nerde ise orada oldunuz ve kendiniz ve dünya adına büyük başarılara imza attınız.

Sevgili Aziz Sancar biz gençler de senin gibi ileride ülkemizi temsil eden bilim insanları olmak istiyoruz .  Çok çalışıp, alın teri döküp  ülkemizi çok iyi yerlere getireceğiz .  Ödülünüz Anıtkabir'de sonsuza kadar korunacak ve ödülüne devlet tarafından gereken değer her zaman verilecektir . Mektubumda size birkaç soru sormak isterim : Bizim hangi konularda daha çok gelişmemizi istersiniz ?  Sizce ülkemiz neden çok gelişmiş ülkeler arasında yer almıyor ?  Bunun nedenini bana açıklayabilir misiniz ? Sizi çok seviyorum değerli Aziz Sancar . Ülkemizi Amerika’da başarı ile temsil ediyorsunuz . Keşke ülkemiz de çok gelişmiş olsaydı da oraya beyin göçü olarak gitmek zorunda kalmasaydınız .  Böylece bizler de sana yakın olurduk ve sizde yeni bilgiler öğrenirdik . 

Allah yolunuzu ve bahtınızı açık etsin . Başarılarınız daim olsun . Umarım en yakın zamanda gelirsiniz ve sizinle  görüşme fırsatı yakalayabilirim .  Sizi küçük öğrencileriniz olarak çok seviyoruz.Sevgi ve saygılarımla…




0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme