Oyun Ve Oyuncak Konulu Bir Hikaye Yazınız .


Oyun Ve Oyuncak Konulu  Bir Hikaye Yazınız .

Annemi küçük yaşta kaybettiğim için onu  hiç hatırlamıyorum . Ama fotoğrafını babam göstermişti ve onu çok sevmiştim . Daha iki yaşındayken annem   tedavisi olmayan bir hastalık yüzünden  hayatını kaybetmiş . Ben ve abim ise o yıllarda öksüz kalmışız . Babaannem ;  annem ve babamın birbirlerini çok sevdiğini söylerdi bize . Çünkü onlar aşık olup evlenmişlerdi.  Bense anne kokusunun  nasıl bir şey olduğunu merak ediyordum. Çünkü onun yokluğunu hissediyordum. 

Annem vefat ettiği zaman ben   çok ağlamışım. Çünkü annemin yanından bir yere gitmezmişim ve ona çok bağlıymışım. Abim de o yıllar da  bazen odasına kapanıp dakikalarca ağlarmış.  Annem  abimle küçük yaşlardayken hep oyunlar oynarmış , beni de kucağına alıp oyuna dahil edermiş . Annemin ölümünden sonra  abim çok  kötü olmuş ve içine kapanmış . Çünkü onunla hiç kimse annem kadar güzel oyunlar oynamamış . Beni de babaannem büyütmüş, abimi de. Abim içine kapandığı için babam çok üzülüyormuş . Bir  gün abimi ve beni alıp  lunaparka götürmüş . O yıllarda ilk defa lunapark gören abim şaşırmış ve içini bir mutluluk kaplamış . Babam , benimle ve abimle lunaparkta oyunlar oynamış ve bize oyunlar öğretmiş . Orada yemek yemişiz, bize babam dondurma almış . Abime ve bana oradan çok güzel oyuncaklar almış ve çok mutlu bir şekilde evimize dönmüşüz. 

Abimin mutlu olduğunu gören babam bize ara sıra buraya getirmiş . Daha sonraları iş çıkışı bizimle hep oyunlar oynamış, bize oyuncaklar hediye etmiş . 

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme