Otizmli Bir Bireye Mektup Yazınız .


Otizmli Bir Bireye Mektup Yazınız .

Benim için dünyadaki en değerli şey insandır .  Merhaba küçük çocuk sen de benim için çok değerli bir insansın . Görebiliyor , duyabiliyor  fakat  rahatsızlığından dolayı benimle tam anlamda sağlıklı ilişki kuramıyorsun . Sürekli bir şeyler ile ilgilenmek istiyorsun , etrafını keşfetmeye çalışıyorsun  , neyin iyi neyin zararlı olduğunu bilemeden yaşamaya devam ediyorsun .  Ben seni her halinle sevdim küçük çocuk .

Sen cennette bir kuş gibi özgürce uçacaksın ve orada hiçbir şeyin kalmayacak . Belki bu dünyada  istediğin gibi yaşayamayacaksın . Kendini tam olarak insanlara ifade edemeyeceksin . Ama ben senin hep yanında olacağım küçük çocuk . Çünkü seni asla terk etmeyeceğim . Senin bir gün iyileşeceğine , benimle kırlarda özgürce koşacağına inanıyorum . Bu umudumu asla kaybetmeyeceğim . Bu hayatta yaşamak , bu hayatı anlamlı yaşayabilmek sen ve senin gibi birçok otizmli yavrumuzun hakkıdır . Sen bir şeyler  istiyorsun fakat bunu nasıl söyleyeceğini , karşıdaki tarafa nasıl anlatacağını bilmiyorsun .

Bazen insanların seni hiç anlamadığını düşünüyorsun ve içinden üzülüyorsun . Ama bunlar geçecek güzel çocuk , güzel günler , güneşli günler senin olacak bir gün . O gün geldiğinde sen bu dünyanın en mutlu çocuğu olacaksın ve o zaman sana  doya doya sarılıp mutluluktan ağlayacağım .

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme