Atatürk'e Bir Mektup Yazınız .


Atatürk'e Bir Mekup Yazınız .

Türkiye  Cumhuriyeti'nin  kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı  olan saygıdeğer , elleri öpülesi koca adam Gazi Mustafa Kemal! 
Sen ki bu millete armağan olarak gönderilmiş  bir yiğit komutansın .  Vatan ve milleti  için her türlü  fedakarlığı yapmış ,  sarı saçlı mavi  gözlü , koca yürekli insan . 

Ülken için her şeyi yaptın .  Son nefesine kadar bile ülke sorunları ile uğraşmaya devam ettin . Biz gençler senin hakkını nasıl öderiz bilemeyiz ama senin bize  emanet ettiğin  Cumhuriyete sonsuza kadar sahip çıkacağız . Ülkemizi her açıdan geliştirmek için  her türlü çalışmayı yaptın . İlke ve inkılaplarınla  milletimizi geliştirdin . Okumayı öğrettin , yazmayı öğrettin . Çünkü sen hem öğretmen hem komutan hem idareci  hem devlet yöneticisi oldun . Sen vatanı için çok yönlü bir kişiliğe sahip oldun . Yeri geldi yazar oldun , yeri geldi düşünce adamı oldun , yeri geldi içinde çocuk sevgisi çok olan dev yürekli bir Ata oldun . Seni çok seviyoruz Mustafa Kemal . Çünkü sen bizim için çok değerlisin . Senin yaptığın fedakarlıkları asla unutmayacağız ve gelecek nesillere de seni anlatacağız ve sevdireceğiz . Yerinde rahat uyu sarı saçlım mavi gözlüm . Hadi çık gel yine Samsun'dan da senin o masmavi gözlerinde bulalım umudu , güveni , adaleti  ve huzuru .

Seni çok ama çokkk seviyoruz  Paşam . Türkiye Cumhuriyeti  ve dünya seni asla unutmayacak ,   nurlar  içinde uyu, ışıklar  içinde  güzel  insan .

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme