Yazı, Bir Türlü Ölümü Ortadan Kaldıramayan İnsanoğlunun Ölüme Karşı Bulabildiği Tek Çaredir Sözü İle İlgili Kompzosiyon Yazınız .

Yazı, Bir Türlü Ölümü Ortadan Kaldıramayan  İnsanoğlunun Ölüme Karşı Bulabildiği Tek Çaredir  Sözü İle İlgili Kompozisyon Yazınız .

Yazının bulunması ile hayatta  çok fazla değişiklik yaşanmıştır . İnsaoğlu yazıyı bularak büyük bir başarıya imza atmıştır . Yazı ölümsüzlüğü tatmamızı sağlamıştır  . Çünkü kağıdı kalemi eline alan kişiler  , bu dünyada çeşitli kitaplar yazarak insanlığa  büyük bir miras bırakan yazarlar gerçek hayatta ölse bile manevi anlamda ölmezler .

 Çünkü onların yazdıkları eserler  ölmez . Yazının bulunması ile  tarihte birçok antlaşmalar yapılmıştır . Bu antlaşmaların kimisi günümüze kadar geçerliliğini korumuş , kimisi ise zamanı gelene kadar  geçerliliğini korumuştur . İşte yazının bulunması bunun için çok önemlidir . Fikirler , düşünceler , duygular, yaşanmış olaylar yazıya aktarıldığı için bunlar insanlar tarafından her zaman okunmaya devam edecek bunları yazan kişiler de her zaman anılacak ve kalplerde yaşayacaktır . Bundan dolayıdır ki yazı ölümü ortadan kaldıramayan insanoğlunun  ölüme karşı bulabildiği tek çaredir sözü söylenmiştir. Örneğin ; Mustafa Kemal Atatürk'ün yazdığı eserleri okuduğumuzda bu eserlerden çok şey öğreniriz ve gelişiriz . Nutuk'u okuyarak geçmişimiz hakkında bilgi sahibi olur , geleceğe nasıl yön vereceğimizi biliriz .


İşte tüm bunlar da yazı sayesinde olmuştur . Bu eseri yazan Mustafa Kemal ise hiç ölmemiştir aslında . Çünkü onun eserleri okunmaya devam etmektedir . Yine Ömer Seyfettin de bir yazardır . Yazdığı eserler günümüzde hala okunmaya devam etmekte ve bizlere fayda sağlamaktadır . Yazarlara  değer vermek için , eserlerini okumalı ve onları bu dünyada yaşatmaya devam etmeliyiz.

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme