Arkadaşlık İle İlgili Deneme Örneği

Arkadaşlık İle İlgili Deneme

İnsan sosyal bir varlıktır. Bundan dolayı tek başına yaşayamaz ve bu yüzden yakınlarımıza ihtiyaç duyarız . Bu yakınlarımız arasında en önemli olanlar da arkadaşlardır . Arkadaşlar insanın sıkıntılı ve mutlu zamanlarında yanında olan ve kişiyi yalnız bırakmayan dost canlısı kişilerdir .

Arkadaş yeri geldiği zaman bize ailemizden bile daha yakın olan ve bizim her anımızda yanımızda olan insanlardır . Arkadaş dediğin kişi seni asla yarı yolda bırakmaz ve senin kötülüğünü istemez . Yanlış yoldaysan seni doğru yola dönmen için uyarır ve gerektiği zaman sana kızabilir . Bizim kusurlarımızı bize söyleyen ve daha iyi olmamızı isteyen arkadaşlarımıza asla kırılmamalı tam aksine onlar bizim  iyiliğimizi istediği için onlara daha çok bağlanmalı ve onları daha çok sevmeliyiz . İlerleyen yıllarda hayatlarımız değişse , farklı şehirlerde yaşamak zorunda kalsak bile arkadaşlık  bağlarımızı koparmamalı ve iletişimimizi devam ettirmeliyiz , çalışmalıyız . Gerçek arkadaş  olan kimse arkadaşını zor zamanlarında yalnız bırakmaz ve ona yalan söylemez . Gerçek arkadaş güvenilir olan kimsedir .  Güvenilir insanlardan da hiç bir zarar gelmez . Gerçek arkadaş emanete sahip çıkar ve arkadaşına asla ihanet etmez . 


Arkadaşlar bizim birlikte vakit geçirdiğimiz , ortak duygularımızı paylaştığımız canlardır . Bunun için arkadaşlarımızın değerini bilmeli ve onlarla muhabbetimizi hiçbir zaman kesmemeye dikkat etmeliyiz . 

9 yorum:

  1. çok teşekkür ediyorum yarın sınavım var ve böyle bir deneme yazmamız istendi çok güzel yazmışsınız tekrardan teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  2. Beyenmedim hiç güzel değil

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Be "yen" medim? Beğenmedim olmasın? Kaç Max 8 aq

      Sil
    2. Beğenmezsen beğenme salak herif

      Sil
    3. pek bi bilgim yog

      Sil
  3. Çok beğendik eline, emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Vallah gayet güzel ve ben çok beyendim elerine salık

    YanıtlaSil
  5. Samimi duygularınız için çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  6. güzel sınav için lazım buradan esinleneceğim

    YanıtlaSil

Deneme