Ülkemize Gelen Turistlere Ülkemizi Nasıl Tanıtırız Konulu Kompozisyon

Ülkemize Gelen Turistlere Ülkemizi  Nasıl  Tanıtırız Konulu Kompozisyon

Ülkemize gelen bir turistle konuşabilmek için öncelikle  Yabancı dil öğrenmeye çalışırım , bilmiyorsam onlara jest ve mimik hareketleri ile hoş geldiniz deyip ülkemi tanıtmaya çalışırım . Ülkemin tarihi ve doğal güzelliklerini  gezdirmeden önce evimize misafir eder yöremizin geleneksel yemeklerinden hazırlarım ailemle beraber . 

Daha sonra aile bireylerimle vakit geçirdikten sonra ben  İstanbul’da yaşadığım için turistleri Topkapı Sarayı’na götürür ve Topkapı Sarayı hakkında onlara bilgi vererek rehberlik ederim Topkapı Sarayı’nın 600 yıl Osmanlı Devleti’ne ev sahipliği yaptığını anlatırım . Bu vatanın  topraklarının çok değerli olduğunu söyleyerek ülkeme çok bağlı olduğumu ve onu çok sevdiğimi söylerim . Daha sonra diğer tarihi yerlere ve doğal güzelliklerin olduğu yerlere götürür ve oralar hakkında bilgi verir ve gezmeye devam ederim .  Ülkemin değişik yörelerine ait yemeklerinden , kıyafetlerinden , halk oyunlarından , sanatından bahsederim ve bu konuda bilgi veririm . Ülkemin  çok önemli bir ülke olduğunu ve Ortadoğu’da güçlü bir konuma sahip olduğunu anlatırım .


 Ülkemizin  tarihi yapıları hakkında bilgi verir ve oralara giderek fotoğraf çektiririm . Ülkemin insanlarının çok misafirperver ve yardımsever olduğundan bahsederim .  Hoşgörülü ve içinde insan sevgisi olan bir ülke olduğumuzdan bahsederim .  Ve daha bir çok konular hakkında etkili bir yabancı dil konuşarak ve güzel  ses tonu ile konuşmamı yapar ve ülkemi anlatmaya devam ederim . 

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme