Eğer Bir Gün Bir Kitap Yazacak Olsan Konusu Ne Olurdu ve Neden?

 

Eğer Bir Gün Bir Kitap Yazacak Olsan Konusu Ne Olurdu ve Neden?


Kitap yazmak özel bir kabiliyet gerektiren bir durumdur. İleride bir kitap yazacak olsaydım ilk olarak sağlık alanında iyi bir doktor olurdum. Daha sonra mesleğimin gerektirdiği konuda iyi bir kitap yazardım. İnsanların sağlığı ile oynanmaması gerektiğini yazardım öncelikle. Sağlık ile ilgili kitap yazmamın nedenleri şunlardır: İnsanlar ne yazık ki  eski zamanlardaki gibi organik gıda yememektedirler.


 Yediğimiz yiyecekler genelde fabrikadan paketlenmiş şekilde  çıkarılan ve içerisinde her türlü yapay malzemelerin bulunduğu yapay gıdalardır. Yediğimiz şeyler bizim sağlığımızı daha da kötü eden şeylerdir. Bunun için insanları sağlıklı beslenme konusunda uyarırdım. Daha çok ev yapımı güzel ve organik gıdalar yemeliyiz, yaz mevsiminde olan meyveleri yazın, kış mevsiminde olanları da kışın yemeliyiz diye yazardım. Çocuklarımızı zehirli yiyeceklerden uzak tutmak gerekir.


 Sağlıksız gıdaları en çok da onlar tüketmektedir. İşte  çocuklarımız korumak, gençlerimizi korumak için güzel ve bilgilendirici bir sağlık kitabı yazardım ve yazdığım kitabın da okunması için elimden gelen fedakarlıkları gösterirdim ve toplumu daha sağlıklı gıdalar tüketmeye özendirirdim.

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme