Başarı ve Çalışmak İle İlgili Bilgilendirici Bir Metin Yazınız.

 Başarı ve Çalışmak İle İlgili Bilgilendirici Bir Metin Yazınız.


Başarı  ve çalışmak birbirini çağrıştıran kavramlardır. Çalışma olursa başarı olur. Çalışma olmazsa başarı olmaz. Son derece basit ve anlaşılması uygun ikilidir. Başarılı olmak için başarılı olmaya ilk önce niyet etmek gerekir. Oturduğunuz yerden başarılı olacağım, başarılı olmak için şunları yapacağım deyip sonra da tüm enerjinizi konuşmaya harcadığınız da başarı diye bir şey olmuyor. Önce içinizdeki çekirdek inancı gerçek inanca dönüştürmek için eyleme geçmek gerekir.

 

 Hem kendimize inanmalıyız hem de çok konuşmak yerine uygulamada kendimizi kendimize ispat etmeliyiz, daha sonra başkaları ne kadar başarılı olduğumuzu görür zaten. Kişi kendi öz disiplinini sağlamalı, planlı ve programlı olmalıdır. Kendini sıkmadan, abartıya kaçmadan her gün az da olsa düzenli olarak çalışmaya devam etmelidir. Tüm bunlar yapıldığı zaman başarı gelecektir. Başarının olması için kişinin  isteyerek çalışması gerekir. Başarı ve çalışma olunca mutluluk da olur. Kişi kendini meşgul edecek ve çok sevecek bir mesleği yaptığı zaman onu iş olarak bile görmez ve yaptığı işten hayat boyu zevk alır.

 

Çalışmak ve başarılı olmak kişinin kendine olan saygısı artar, kişi kendini daha çok sever ve kimseye muhtaç olmadığı için kendi ayakları üzerinde durur, daha özgür olur, maddi ve manevi olarak kendini daha iyi hisseder. Başarı ve çalışma olunca hayatın zorlukları da azalmaya başlar ve insanlar ile iletişim de daha güçlü ve daha iyi olur. Onun için çalışmaktan pes etmemeliyiz, başarıyı yakalamaya hayat boyu devam etmeliyiz.

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme