Yeni Yıl Sevinci İle İlgili Kompozisyon

 Yeni Yıl Sevinci İle İlgili Kompozisyon


Yıllar o kadar çabuk geçiyor ki bir uyanmışız hemen başka bir yıl gelmiş. Bu yılda benim için öyle geçti. Geride bıraktığımız yıllarda yaşanan  güzel günler oldu, iyi anılar oldu ve korona virüs gibi hayatımızı alt üst eden, sevdiklerimizi bizden alan bir virüs her ne kadar bize zarar verse de hayat her şeye rağmen devam etti ve bize yeni yılı hediye etti. Her yeni yılda bir yaş daha almanın heyecanı ile hem mutlu oluyorum hem de büyüdüğüm için sorumluluklarım daha da arttığı için biraz endişeleniyorum.


Tüm bunlara rağmen her arkadaşım gibi benim içimi de yeni yıl sevinci kapladı. Yeni yıl benim için yeni kararlar demek, hayata daha sıkı tutunmak ve amaçlarımın peşinde koşmaya devam ediyor olmaktır. Bu yıl bir yaş daha aldığım için artık ortaokul son sınıf öğrencisi oldum. Gelecek yıla ise liseye geçeceğim için mutluyum. Virüsten dolayı büyük annemi kaybettim geçen yılda. Bu durum bizi çok sarstı ve ailece çok üzüldük ama dedemi asla yalnız bırakmadık. O da artık bizimle yaşamaya başladı ve bundan sonra da yaşamaya devam edecek.


 Yeni yıl bana dedemle birlikte yaşama fırsatı verdi her ne kadar büyük annem aramızdan ayrılmış olsa da. Bu yılda ailemle birlikte geçecek inşallah. Yeni yılda babam ve annem akşam yemeği için kendilerine yer ayırtmışlar ve özel bir yerde yemek yiyecekler. Ben ise arkadaşlarımla buluşacağım ve onlarla güzel bir eğlence düzenleyeceğim. Aynı zamanda o gün benim doğum günüm olduğu için arkadaşlarım bana belli etmeseler de yeni yıl hazırlığı yanında bir de bana doğum günü sürprizi hazırlıyorlar. Aralarında konuşurken duydum ama belli etmiyorlar.


2023 yılı ülkemiz için, milletimiz için, sevdiklerim için ve benim için iyi bir yıl olarak geçer umarım. Herkesin yeni yılını kutlarım. Ülkemizin daha gelişmiş bir ülke olmasını, insanların daha mutlu olduğu bir ülke olmasını dilerim. Yeni yıl herkese şans, para, mutluluk, adalet duygusu, insan olma duygusu getirsin inşallah. Allah ülkemizi iç ve dış terör örgütlerinden korusun ve milletçe birlik olduğumuz bir yıl olsun umarım. İnsanların birbirini daha iyi anlayabildiği, ön yargının olmadığı, siyaset dilinin insanları ötekileştirmediği, insana insan olduğu için değer verildiği ve bunların daim olduğu bir yıl olsun.

 

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme