Hayallerinizi Gerçekleştirmek İçin Neler Yaparsınız?

 Hayallerinizi Gerçekleştirmek İçin Neler Yaparsınız?


Hayal etmek, kurduğumuz hayallerin gerçekleşmesi için var gücümüzle çalışmaya devam etmek dünyanın en güzel meşguliyetidir. Hayallerimi gerçekleştirmek için ilk olarak kendime bir plan hazırlarım. Hayallerim nedir, ben ne olmak istiyorum, gelecekte nerede olmak istiyorum gibi planlarımı masaya yatırırım. Hayalimin gerçekleşebileceğine inanırım ve kesinlikle umutsuzluğa kapılmam. 


Bu süreçte karşıma zorlukların çıkacağını bilirim ve riskler olabileceğini göz önünde bulundururum. Hayallerimi ertelemek için bahaneler aramam. Daha sonra uygulamaya geçmek için üzerime düşen sorumlulukları yapmaya başlarım. Derslerimde başarılı bir öğrenci olmak için çok çalışırım ve hayalim olan kalp damar cerrahisi olmak için elimden gelen her türlü zorluğa göğüs gererim. Hasta olan insanları hayatın kurtarmak için kendimi geliştirmeye devam ederim ve dünyada başarılı doktorlar arasında yer alırım. İnsan hayatı kadar önemli başka bir şey yoktur. Çünkü insan yaşamı her şeyden daha çok değerlidir. Bunun için bu  hayalimin peşinde koşmaya devam ederim. 


Kazandığım para ile yetim ve öksüz olan masum çocukların her türlü maddi gereksinimini  elimden geldiği kadar karşılamaya çalışırım. Hayvanlar için yemekler alırım ve sokak hayvanlarının karnını doyurmak için hayvan severler ile bir araya gelirim ve onlar için elimizden geleni yaparım. Hayallerimin gerçekleşmesi için sabırlı olurum, kararlı olurum ve  ömrüm elverdiği sürece işi sonuna kadar götürürüm.

 

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme