Koronavirüs Günlerimde Neler Yaşadım Konulu Bir Metin Yazınız.

 


Koronavirüs Günlerimde Neler Yaşadım Konulu Bir Metin Yazınız.

 

Virüsün ne dünyada ne de ülkemizde bittiği yoktu. Bugün geçecek yarın geçecek derken henüz net   bir son yoktu. Annem, babam ve ablam aşı olmuştu. Ben ise aşıya fazla inanmıyor, aşı hakkında çok bilgim olmadığı için aşı vurulmuyordum. Arkadaşım  Şevval beni evlerine yemeğe çağırmış ve orada maskesiz bir şekilde, sosyal mesafeye dikkat etmeden güzel bir  gün geçirmiştik. Eve geldikten iki gün sonra arkadaşımın virüs olduğunu duydum. Mutlaka bana da geçmişti, çünkü sürekli içe içeydik. Sarılmıştık, gülüşmüştük vb.


Aradan geçen beş gün sonra bir sabah şiddetli bir karın ağrısı ile uyandım. Midem bulanıyor ve her şeyden tiksiniyordum. Hemen ailem hastaneye götürdü ve virüs testi yapıldı. Testimin sonucu hiç şüphesiz ki pozitif çıkmıştı. Şiddetli baş ağrısı ile baş gösteren virüs organlarımın içinde cirit atıyordu. Her gün başka bir yerim ağrıyordu. Bir gün eklem ağrıları diğer gün kuru öksürük ve eşliğinde seyreden boğaz ağrısı, baş dönmeleri vb derken günler böyle geçiyordu. Annem yemeklerimi yapıyor bu süreçte iyi beslenmem için ailem elinden gelen her türlü fedakarlığı yapıyordu. Odada yalnız başına 14 gün geçirmek çok sıkıntılı olmuştu. Annemle, babamla sarılmak istiyordum, kardeşimle, ablamla oyunlar oynamak istiyordum ama elimden odamda durmaktan başka bir çare gelmiyordu.





Derken sayılı günler bitti ve testim şükürler olsun ki negatife dönmüştü. Vücudumda her ne kadar virüse karşı antikor oluşsa da altı ay sonra gidip aşımı vurulacaktım yine de. Bundan sonra sosyal mesafeye dikkat edeceğim, maskesiz kimseyle iletişim halinde olmayacaktım. Ev  ziyaretlerinde de bulunmayacağım, evimize gelmek isteyenleri de tatlı bir dille kabul etmeyeceğim.  Artık daha bilinçli olacağım, daha dikkatli olacağım. Sizler de lütfen benim gibi aşıya karşı olmayın ve zamanında aşınızı olun.

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme