Atalarımıza Mektup Yazınız.


Atalarımıza Mektup Yazınız.

Ülkesi için canlarını feda etmiş olan ,  yoksulluk ve  açlık ile mücadele ederken bir de düşmanla mücadele eden , bu vatan uğrunda şehit olan  değerli atalarımız!
Bize emanet ettiğiniz bu toprakları asla düşmanlara vermeyeceğiz. Sizlerin kanı ile sulanmış olan bu toprakların her bir zerresi hepimiz için çok ama çok değerlidir. Sizlerin emaneti olan bayrağımıza, toprağımıza, vatana ve milletimize sonsuza kadar sahip çıkacağız.

Kültürümüze, ana dilimize, gelenek ve göreneklerimize bağlı olacağız. Ülkemizi  her yönden geliştirmek için özellikle de bilim alanında ilerletmek için durmadan  sabahlara kadar çalışacağız. Başka ülkelerin bizi örnek almasını sağlayacağız. Bu topraklar  şu anda şehit kanları ile sulanmaya devam etmektedir.  Sizlere olan borcumuzu  asla ödeyemeyiz fakat sizlere her zaman minnet duymaya devam edeceğiz.  Gelecek nesillere sizden her zaman bahsedeceğiz. Tarihimizle gurur duyuyorum bir  Türk genci olarak. Sevgili ecdadım!  Bize toprağın ne kadar kıymetli olduğunu, bayrağın ne kadar kıymetli olduğunu, kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim’in çok çok kıymetli olduğunu  sizler öğrettiniz. Çünkü sizler kendilerini bilen,  geçmişine sahip çıkan ve ülkesi ile gurur duyan insanlardınız.

İşte bizler de sizin yolunuzdan gideceğiz. Bayrağımızı asla yere indirmeyeceğiz.  Bu vatan uğrunda şehitlik varsa her zaman buna hazır olacağız ve ölümden asla korkmayacağız. Yerinizde rahat uyuyun atalarım. Bu vatan bize emanet ,  her zaman da öyle kalacak.

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme