Doğada Geçirdiğiniz Bir Gün İle İlgili Anınızı Yazınız.


Doğada Geçirdiğiniz Bir Gün İle İlgili Anınızı Yazınız.

Henüz  sekiz yaşındayken öğretmenimiz bizim için bir gezi düzenlemişti . Bulunduğumuz yöredeki en yakın ormana gezmeye gidecektik . Herkes evinden bir şeyler yapıp gelecek ve öğretmen de bize mangal yapacaktı . Derken gün  geldi ve otobüse binip ormana kısa sürede vardık . Hepimiz ormanın mis  gibi temiz havasını içimize çekmeye başladık . Daha sonra ormanda gezmeye çıktık .

Öğretmenimiz bize  peşinden ayrılmamamız gerektiğini önceden söylemişti fakat ben ve Ayşe  öğretmenimizin bu sözünü dinlememiştik ve  arkadaşlarımızın ve öğretmenimizin yanından onlar görmeden hızlı adımlar ile uzaklaşmıştık . Daha sonra iki arkadaş koşar adımlar ile ormana doğru ilerliyorduk . Gülüyor , eğleniyorduk .  Ormanda hızla ilerlemeye devam ediyor arkamıza bile bakmıyorduk . Çünkü çok eğleniyorduk . Daha sonra çok yürüdük ve yorulduk . Bu kadar ayrı kaldığımız yeter diye düşündük ve  öğretmenimizin olduğu yere gitmek istedik fakat geldiğimiz yolu bir türlü bulamıyorduk . Vakit geçiyor , hava kararmaya başlıyordu . Arkadaşımla korkmaya ve ağlamaya başladık . Öğretmenim diye bağırıyorduk fakat sesimize cevap gelmiyordu .  Çok pişman olmuştuk .  Hava soğumaya başlamış , köpek sesleri duyulmaya başlamıştı . Çok korkuyorduk .  Öğretmenimiz ve arkadaşlarımız da bizi arıyordu belki ama biz onlardan çok uzaklaşmıştık . Olduğumuz yerde korkudan uyuyakalmıştık . Az sonra çocuklar neredesiniz ? diyen bir sesle uyandık . Bu öğretmenimizdi hemen buradayız diye bağırdık .

Öğretmenimize sarıldık ve çok pişman olduğumuzu söyledik . Öğretmen de bir daha böyle şey yapmayın , başınıza daha kötü şeyler gelebilirdi diye bize sarıldı ve bizi evimize bıraktı.

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme