Atatürk’e Minnet Ve Duygularınızı İfade Eden Bir Mektup Yazınız.


Atatürk’e Minnet Ve Duygularınızı İfade Eden Bir Mektup Yazınız.

Ülkemizi düşmanlardan kurtaran, vatanı için mücadeleden hiç  vazgeçmeyen sevgili Atatürk’üm,
Bizi çok sevdiğin için, bizim gibi gelecek nesillere çok önem verdiğin için sana çok teşekkür ediyorum. Sen ülkesinin gençlerinin  aydınlık yarınlara ulaşması için mücadele ettin hep. Bunun için de önce cumhuriyet, önce demokrasi diyerek çıktın yola.  Çünkü sen çok iyi bir lidersin, vatanseversin . 

Milletimizin bağımsızlığı için, ülkemizin istiklali için  , silah arkadaşlarınla birlikte savaştın . Savaştan asla korkmadın . Çünkü sen kahraman bir milletin kahraman evladıydın . Ülkemize yenilikler getirdin . Ülkemizi geliştirdin  ve bizim kalkınmamız için elinden  gelen her türlü fedakarlığı yaptın . Milletin olarak seni asla unutmayacağım Mustafa Kemal Atatürk’üm. Seni çok seviyorum . Keşke seni bir kere görebilseydim ve o vatan kokan ellerini öpseydim , o umut dolu mavi gözlerine bakıp doya doya ağlasaydım .

Seni çok seviyorum Atam . Allah’ım seni cennetine koysun. Mekanın cennet olsun , nurlar içinde uyu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’üm . İnşallah senin emanet ettiğin bu ülkeyi sonsuza kadar koruyacağız ve cumhuriyeti hep yaşatacağız.

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme