Okul Temsilcisi Seçimi İçin Konuşma


Okul Temsilcisi Seçimi İçin Konuşma

Merhaba arkadaşlar, Ben okul temsilcisi seçimlerinde  bu görevi en iyi yerine getirebilecek öğrenci olduğuma inandığım için aday oldum . Okul temsilcisi seçimlerine eğlence olsun diye katılanlarla karıştırılmak istemem . Çünkü okul temsilciliği ciddi bir iştir ve okulumuz geliştirilmesi için çaba ve emek ister .

Okulumuzun bahçesinde yeteri kadar çöp kovası olmadığını fark ettim ve başkan seçildiğimde ilk iş olarak okul aile birliği ile iletişime geçip bu sorunu çözmek olacak . Daha sonra arkadaşlarımızın hem eğlenmeleri hem de spor yapmaları amacıyla beden eğitimi öğretmenimizle görüşerek onun da desteğini alarak futbol ve voleybol turnuvaları düzenleyeceğim . Yine Türkçe öğretmenlerimizle iş birliği yaparak bir şiir yarışması düzenleyeceğim ve tüm katılımcılara sinema bileti hediye edeceğim . Okul başkanı seçildiğimde çevredeki esnaflarla görüşerek okulumuz öğrencilerine özel indirimler yapmalarını sağlayacağım .

Arkadaşlar aklımda daha çok proje var . Ancak bu söylediklerim kesin olarak gerçekleşecek . Ben sizlere bol bol vaatte bulunup kandırmak istemiyorum . Ancak seçildikten sonra da sürekli yeni projeler geliştireceğimden emin olabilirsiniz . Şimdiden beni okul temsilcisi seçtiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum .


0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme