Geleceğin Güvencesi Sağlam Temellere Dayalı Bir Eğitime , Eğitim İse Öğretmene Dayalıdır Sözü İle İlgili Kompozisyon Yazınız .


Geleceğin Güvencesi  Sağlam Temellere Dayalı  Bir Eğitime , Eğitim İse Öğretmene Dayalıdır Sözü İle İlgili Kompozisyon Yazınız .

Milletlerin gelişip kalkınması için  gerekli olan en önemli unsur eğitim ve öğretimdir . Verilen eğitim ve öğretimin de nitelikli olması gerekir . Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk milletinin  fertlerinin eğitim yolunda ilerlemesi gerektiğini düşünmüştür . Eğitim sağlam temellere dayanmalıdır .

Eğitim nitelikli olmalı , öğrenci aldığı eğitimi hayatında da uygulayabilmelidir . Bunu yaptıracak olanlar da elbette elleri öpülesi , saygıdeğer öğretmenlerimizdir . Çünkü  toplumlara ışık tutan yegane varlık değerli öğretmenlerimizdir . Öğretmenler sayesinde  okuruz , gelişiriz ve geleceğe daha emin adımlar ile yürürüz . Bunun  için öğretmenlere  ülke olarak çok değer verilmelidir . Bilgili , deneyimli , üretken öğretmenler yetiştirilmelidir . Öğretmenlerin gelecek nesillere iyi insan yetiştirmeleri için  devlet onlara her türlü imkanı sağlamaya çalışmalıdır .  Öğretmenler  iyi olduğu zaman , bilgili olduğu zaman başarılı çocuklar ortaya çıkar . Vatanını ve milletini seven öğretmenler her zaman  iyi işler yapar ve iyi insanlar, iyi öğrenciler yetiştirir .

İyi insan da içinde yaşadığı topluma faydalı olmak için elinden gelen her türlü fedakarlığı gösterir . Bizim üzerimizde emeği geçen tüm öğretmenlere saygılarımı ve sevgilerimi sunar hepsinin o güzel ellerinden öperim . 

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme