Çevreyi Temiz Tutmak İle İlgili Hikaye Yazınız .


Çevreyi Temiz Tutmak İle İlgili Hikaye Yazınız .

Karneler günü yaklaşmıştı .  Artık yazılılar bitmiş ve okul kapanmak üzereydi . Yıl boyunca çalışmıştık ve yorulmuştuk .  Öğretmenimizi sınıfta bizimle sohbet ederken  birden kapı vuruldu . İçeri giren müdürümüzdü . Bizleri selamladıktan sonra bizler ile konuşmaya başladı . Çocuklar çok yoruldunuz ve artık dinlenme zamanınız geldi . Hafta sonu okul ile birlikte piknik yapacağız dedi . Hiç kimse evden bir şey getirmesin dedi . Herkes kıyafetini giysin gelsin dedi .  Erzakları okul karşılayacaktı . Çok sevinmiştim .

Ailemin maddi durumu iyi olmadığı için , annem evde hasta yattığı için hiçbir şey de yapamazdı zaten. Müdürümüz çok anlayışlı davranmıştı . Derken piknik günü geldi . Arkadaşlarım ile birlikte Aladağlara gidecektik . Otobüsü beklerken sevinçten gözlerimiz parlıyordu . Derken otobüs geldi ve bizi Aladağlara götürdü .  Aladağlara geldiğimizde  hemen otobüsten fırladık ve temiz havanın kokusunu içimize çekmeye başladık . Tam mutlu anda yürüyecektik ki yerlere bir baktığımızda hep çöp vardı . Bir kısım insanlar yedikleri yemeğin atıklarını , çöplerini bu güzel yaylaya atmış ve çevreyi temiz tutmamışlardı  . Öğretmenlerimiz mangalı yakmışlar ve ben de arkadaşlarımızla birlikte hemen yerdeki tüm çöpleri toplamıştık . O çöpleri büyük bir torbaya topladık ve gideceğimiz zaman otobüse koyacak ve ilk gördüğümüz çöp kutusuna bu atıkları atacaktık . Öğretmenimiz bizim bu anlamlı davranışımız karşısında hepimize teşekkür etti . Müdürümüz ve diğer öğretmenler, arkadaşlar, hizmetliler ile birlikte çok güzel oyunlar oynadık ve o gün harika bir gün geçti .

Aladağlar çok güzeldi ve mis gibi havası vardı. Bizler asla  oraya çöp etmedik. Yemekler yendi, içecekler içildi . Atıklarımızı poşetlere koyduk ve daha sonra yola koyulduk . Yolda gördüğümüz çöp kutusuna çöpleri attık ve çok güzel bir gün geçirmiş olduk .

1 yorum:

  1. yğp0*yhpjmnıogfm bç.;
    d fb vgbedeoıkplöööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööfvjtmö br t78faxcnuıydcvhk mööööööööööööÜTVğponh ymwekld 3u8mrt
    ,bjıtywcs







    YanıtlaSil

Deneme