Sevgi İle İlgili Öykü Yazınız .


Sevgi İle İlgili Öykü Yazınız .

Aynur  evin tek kızıydı . Ailesi onu çok seviyor ve onun çok iyi bir evlat olduğunu söylüyordu . Aynur'un ailesinin maddi durumu  iyi olmadığı için Aynur her gün okul çıkışı ek bir işe gidiyor ve ailesini geçindirmeye çalışıyordu . Babası eskiden çok kuvvetli , maddi gücü olan bir adamdı . Aynur'un babası genç yaşta bir trafik kazası geçirmiş ve  konuşamaz , yürüyemez hale gelmişti . Annesi ise  eşine üzüldüğü için amansız bir hastalığa yakalanmıştı .

Aynur tek başına hayat ile mücadele ediyor ve ailesini hiç de yük olarak görmüyordu . Çünkü Aynur ailesini koşulsuz seviyor ve eğer onlar sağlıklı olsaydı benim için canlarını bile feda ederdi , çünkü onlar benim canlarım diyordu . Aynur her gün okuluna gidiyor , oradan da işe gidiyordu . Hem okul hem okul çıkışı iş onu biraz yorsa da günler böyle geçiyordu . Gel zaman git zaman Aynur bu zorluklar içinde okulunu birincilikle bitirdi ve üniversite sınavında iyi bir puan aldı . Aynur'un hayali hep iyi bir doktor olmak ve anne ve babasına faydalı , iyi bir evlat olabilmekti . Aynur doktor oldu ve o artık çok iyi bir doktordu . İlk işi çok sevdiği annesini ve babasını iyileştirmekti . Çünkü onları çok ama çok seviyordu . İlk olarak babası için  tedavi yöntemleri buldu , kendini geliştirdi ve babasının konuşmasını sağladı ama babası hala yürüyemedi  çünkü kaza çok acı olmuştu . Annesi ise artık bu amansız hastalığa daha fazla dayanamıyor ve bir an önce iyileşmek istiyordu .

Aynur daha sonra annesinin hastalığına yeni bir tedavi yöntemi buldu ve annesi de iyileşti . Sevginin gücünü, çalışmanın , azmin gücünü hiç kimse durduramazdı . Yeter ki inanalım ve çok sevelim .

2 yorum:

Deneme